Sambata, 23 Mai 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 392

Local

Roxana Ciuhulescu și Many Gyenes au dat startul Rally Raid-ului
Vineri, 22 Mai 2015
Prima etapă a Campionatului Național de Rally Raid care se desfășoară în acest week-end la Satu Mare a luat startul vineri după amiază din Centrul Vechi. Înainte ca Roxana Ciuhulescu și campionul nostru Many Gyenes să dea startul competiției.
Startul concursului Tour de Tur se dă în această sâmbătă
Joi, 21 Mai 2015
Tour de Tur este primul eveniment din România care printr-un concurs de orientare ciclistă promovează Aria Naturală Protejată a Râului Tur! Sâmbătă, 23 mai 2015, la lacul Mujdeni, județul Satu Mare, va avea loc a 10-a ediție a evenimentului.
Rally Raid la Satu Mare, la sfârşitul acestei săptămâni
Marti, 19 Mai 2015
Preşedintele ACAR Satu Mare, Ovidiu Domide, a prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe pe care a susţinut-o împreună cu primarul Dorel Coica, detalii despre organizarea la sfârşitul acestei săptămâni a primei etape a Campionatului Naţional de Rally Raid.
Sportivi careieni medaliați la Openul Internațional „Zagi-Ping”
Marti, 19 Mai 2015
În perioada 14 - 17 mai 2015 a avut loc Openul Internațional „Zagi-Ping" în Croaţia (ZAGREB), unde au participat şi sportivii Dari Helga şi Szilagyi Paul de la Clubul Copiilor -TAPO Carei. La această competiţie au participat 20 de ţări.
Festivalul „Bucurie în Mișcare”, dedicat iubitorilor de sport
Marti, 19 Mai 2015
Anul acesta, în zilele de 30 și 31 mai, municipiul Satu Mare va deschide seria evenimentelor din cadrul Festivalului „Bucurie în Mișcare”. Festivalul este organizat de Asociaţia 11even, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici