Miercuri, 23 Iulie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 243


Local

Cosmin Bodea, noul antrenor al Olimpiei Satu Mare
Marti, 15 Iulie 2014
La Stadionul Olimpia a avut loc marți o conferință de presă în cadrul căreia am aflat mai multe noutăți legate de Clubul Olimpia Satu Mare. Conferința care a durat o oră a fost susținută de președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț și Ioan Câmpean – președintele consiliului de administrație, alături de antrenori și jucători. Așadar, iată care sunt noutățile. Noul antrenor principal al Olimpiei este Cosmin Bodea, antrenor secund Ioan (Lulu) Dragomir, Ovidiu Suciu a rămas antrenorul portarilor.
Doi judoka sătmăreni pe locurile V şi VII la Cupa Europei din Germania
Marti, 15 Iulie 2014
În perioada 11-13 iulie, oraşul Sindelfingen din Germania a fost gazda Cupei Europei la judo. La această competiţie doi dintre judoka de la CSM Satu Mare s-au clasat pe locurile V şi VII. Astfel, Eduard Nicolaescu (categoria 73 kg) a pierdut lupta pentru medalia de bronz clasându-se în final pe locul V, iar Cristian Bodârlău (categoria 81 kg) a cucerit locul VII. Sportivii de la CSM Satu Mare au făcut deplasarea împreună cu echipa naţională a României.
Sudoare, sânge şi spectacol la Gala Full Fight K1 Satu Mare
Sambata, 12 Iulie 2014
Temându-se de ploaia care i-a speriat toată ziua, organizatorii Galei Full Fight K1, desfăşurat vineri seara la Satu Mare, au decis să nu rişte şi, cu toate că iniţial competiţia trebuia să aibă loc în aer liber, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie, au mutat ringul în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, care s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulţimea de spectatori ce a asistat la cele nouă meciuri cu adevărat spectaculoase. Sportivii au trebuit să lupte nu doar unii cu alţii, ci şi cu atmosfera ca de iad, din cauza căldurii şi umidităţii din acel spaţiu închis.
Lenard Berei și Mădălin Bulgăr la Campionatele Mondiale de lupte
Vineri, 11 Iulie 2014
Doi luptători de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Lenard Berei (100kg) și Mădălin Bulgăr (63 kg) vor participa săptămâna viitoare, alături de lotul național, la Campionatele Mondiale de lupte cadeți care vor avea loc la Humenne, în Slovacia. În competiție s-au înscris sportivi din peste 60 de țări. Delegației României va face, în cursul zilei de sâmbătă, o oprire la Ardud unde sportivii vor face recuperare, iar duminică dimineață lotul va porni spre Slovacia.Sătmărenii vor intra în concurs marți. Trebuie să menționăm faptul că Mădălin Bulgăr nu este refăcut în totalitate.
Cântarul oficial al Galei Full Fight K1
Joi, 10 Iulie 2014
Conform tradiţiei, joi a avut loc cântarul oficial al luptătorilor care vor participa la Gala Full Fight K1 ce se va desfăşura vineri, cu începere de la ora 19, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare. Evenimentul s-a desfăşurat în faţa sediului din Centrul Vechi al sponsorului principal, Corso Slots & Roulette şi toţi sportivii s-au încadrat în categoriile de greutate la care s-au înscris, şedinţa foto desfăşurându-se în atmosferă amicală, ceea ce constituie liniştea dinaintea furtunii de mâine. Competiţia va aduce pe ringul din Centrul Nou 18 dintre cei mai puternici luptători.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici