Luni, 31 August 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 414

Local

Crosul Viilor Satu Mare XCO ajunge la ediția a II-a
Luni, 31 August 2015
Crosul Viilor este primul eveniment de gen XCO din Satu Mare destinat cicliștilor pasionați de MTB, începători și experimentați.
Medalii pentru sportivii de la TAPO Carei la competițiile de tenis de masă
Luni, 31 August 2015
În perioada 26 - 29 august 2015 a avut loc în Budapesta două competiţii de tenis de masă (punctate în clasamentul naţional), atât la fete cât şi la băieţi, cu ocazia deschiderii noului an competiţional 2015 - 2016.
Șapte medalii pentru judoka la Cupa Internațională
Duminica, 30 August 2015
Judoka de la CSM Satu Mare se întorc cu șapte medalii (o medalie de aur, una de argint și cinci de bronz) de la cea de-a VII-a ediție a Cupei Internaționale de la Drobeta-Turnu Severin. Competiția s-a desfășurat sâmbătă, 29 august.
Câștigătorii primei ediții a competiției caiac slalom pe Someș
Duminica, 30 August 2015
Evenimentul care s-a desfășurat sâmbătă pe râul Someș a avut un real succes. La prima ediție a competiției caiac slalom pe Someș s-au înscris 20 de concurenți profesioniști și amatori.
Victorie la scor pentru Olimpia Satu Mare. A învins Reșița cu 5-0.
Sambata, 29 August 2015
Sâmbătă dimineață s-a dat startul primei etape a campionatului Ligii a II-a la fotbal, iar formația sătmăreană Olimpia Satu Mare a început acest sezon cu dreptul. „Galben-abaștrii” s-au deplasat cu optimism la Reșița.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici