Marti, 29 Iulie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 248


Local

În meci amical: UnireaTarlungeni – Olimpia Satu Mare 1-1
Duminica, 27 Iulie 2014
Olimpia a jucat sâmbătă, la prânz, un nou meci de pregătire, cu Unirea Tărlungeni. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, unicul gol al echipei noastre fiind marcat de Ciprian Brata în minutul 62, după o centrare venită de la Gavrilescu. Unirea a deschis scorul în minutul 14 la o fază în care apărarea noastră s-a complicat inutil. Olimpia va mai juca în Poiana Brașov un meci de verificare miercuri sau joi.
CSM Satu Mare va juca cu SCM Craiova în prima etapă a LNBF
Vineri, 25 Iulie 2014
Programul pentru noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet feminin şi masculin, plus programul Cupei României, a fost stabilit ieri la prânz la Oradea. Evenmentul a fost precedat de o şedinţă ”aprinsă” a Biroului Federal al FR Baschet. Liga Națională de Baschet Feminin a rămas tot cu 14 echipe după ce Olimpia București, echipă ce și a câștigat dreptul de promovare a renunțat din motive financiare să se înscrie în primul eșalon. CSM Satu Mare va juca în prima etapă a Ligii Naționale cu SCM Craiova.
Olimpia a învins formația Victoria Bod
Vineri, 25 Iulie 2014
Formația Olimpia Satu Mare a disputat joi, un meci amical, în compania formației Victoria Bod, echipă de liga a V-a din Brașov. „Galben albaștrii” se află în această săptămână în cantonament la Poiana Brașov, de unde își acumulează energie pentru a fi în formă în noul sezon, iar în primul lor meci amical i-au învins pe brașoveni cu scorul de 7-1. În acest meci de pregătire au evoluat Șuta, Fila și Anca-Trip – portari, Mureșan, Bălău, Iuhas- Schwarzkopf, Villand- Gavrilescu, Bic, Bujor-Apostu, Paul, Rus, Neagu, Micaș,.
Baschetbalistele își vor afla programul noului sezon
Joi, 24 Iulie 2014
Programul pentru noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet feminin şi masculin, plus programul Cupei României, va fi stabilit vineri la prânz la Oradea. Evenmentul va fi precedeat de o şedinţă a Biroului Federal al FR Baschet. Liga Națională de Baschet Feminin a rămas tot cu 14 echipe după ce Olimpia București, echipă ce și a câștigat dreptul de promovare a renunțat din motive financiare să se înscrie în primul eșalon. De remarcat că în această perioadă la Oradea și Timișoara se desfășoară CE.
Cosmin Bodea, noul antrenor al Olimpiei Satu Mare
Marti, 15 Iulie 2014
La Stadionul Olimpia a avut loc marți o conferință de presă în cadrul căreia am aflat mai multe noutăți legate de Clubul Olimpia Satu Mare. Conferința care a durat o oră a fost susținută de președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț și Ioan Câmpean – președintele consiliului de administrație, alături de antrenori și jucători. Așadar, iată care sunt noutățile. Noul antrenor principal al Olimpiei este Cosmin Bodea, antrenor secund Ioan (Lulu) Dragomir, Ovidiu Suciu a rămas antrenorul portarilor.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici