Vineri, 19 Septembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 277

Local

Bugetul real al Clubului de Fotbal Olimpia Satu Mare
Joi, 18 Septembrie 2014
Club Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010 dorește să mulțumească presei sătmărene pentru atenția de care se bucură și este întru totul de acord ca toți suporterii clubului și nu doar ei, să stie realitatea despre bugetul echipei, nu ce-a interpretată greșit de unii colegi din presă, aducând acuzații grave la adresa conducerii. Totuși, dorim să aducem câteva precizări cu privire la unele discuții ivite pe un portal de știri sătmărean legate de bugetul Clubului.
Sârboaica Biljana Stjepanovic, noua achizție a echipei de baschet
Joi, 18 Septembrie 2014
După plecarea americancei Stephanie Sension, echipa de baschet CSM Satu Mare s-a întărit cu o jucătoare sârboaică, este vorba de Biljana Stjepanovic care va juca pe postul de pivot. Menționăm că au mai rămas doar câteva zile până la startul noului sezon al Ligii Naționale de b aschet. Despre noua achiziție vă putem spune că a evoluat la Brașov, în Belarus la Minsk și a ales formația sătmăreană deoarece este obișnuită cu liga.
Abonamente la meciurile de acasă ale Olimpiei Satu Mare
Luni, 15 Septembrie 2014
FC Olimpia pune în vânzare, începând de marți, abonamente pentru suporteri, valabile la meciurile pe teren propriu în sezonul 2014-2015. Prețul unui abonament e de 60 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate de la stadion, de la recepția Hotelului Aurora și de la BISTRO SCORE. Vă amintim, de asemenea, că prețul unui bilet de intrare la meciurile de pe teren propriu rămâne 5 lei. Vă așteptăm sâmbătă la ora 11 la stadion, la primul meci de acasă.
Antrenorul Olimpiei nu va fi schimbat, însă jucătorii penalizați
Luni, 15 Septembrie 2014
Oficialii Clubului Olimpia Satu Mare, președintele Dan Băbuț și președintele CA, Ioan Câmpan, au oferit luni, în cadrul unei conferințe de presă, câteva explicații legate de rezultatele slabe obținute până acum de echipă în noul sezon competițional 2014-2015. Președintele clubului a declarat că nu vor învinui nici jucătorii și nici antrenorii pentru aceste eșecuri din campionat și cupă, iar echipa va rămâne la fel de unită, iar până la următorul meci, care va avea loc sâmbătă pe teren propriu, echipa își va reface problemele și va reveni la normal.
Judoka sătmăreni alături de echipa națională la Grand Prix
Vineri, 12 Septembrie 2014
Doi judoka de la CSM Satu Mare participă în acest week-end, alături de echipa națioanlă a României, la „Grand Prix-ul” de la Zagreb, Croația. Este vorba despre Eduard Nicolaescu (categoria 73 kg) şi Cristian Bodârlău (categoria 81 kg). Competiţia este una extrem de importantă şi cu sportivi de mare valoare, deoarece punctează în clasamentul pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Pentru sportivii sătmăreni urmează Cupa Europei.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici