Luni, 24 Noiembrie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 309

Local

AS Olimpia Căuaș organizează gala de box „Cupa Ierului”
Luni, 24 Noiembrie 2014
AS Olimpia Căuaș organizează la sfârșitul săptămânii, în comuna Căuaș, gala de box „Cupa Ierului”, competiție la care vor participa peste 60 de pugiliști de la zece cluburi din țară. Startul competiției se va da vineri, la ora 16.00 și va continua sâmbătă de la ora 10.30. Ringul va fi amplasat în Căminul Cultural din Căuaş, acesta fiind oferit de Ioan Ghere, preşedintele CS Voinţa şi un mare iubitor al boxului.
Handbaliștii au obținut victoria în deplasare la Baia Mare
Luni, 24 Noiembrie 2014
Echipa de handbal a CSM Satu Mare și-a trecut în registru a patra victorie consecutivă în cadrul Diviziei A, după ce a trecut de Academia de Handbal „Minaur” Baia Mare, cu scorul de 27 la 38. Meciul a contat pentru etapa a X-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin. Meciul a fost dominat de elevii tehnicianului Nicolae Istrate. La pauză scorul a fost de 12-21, tot în favoarea CSM Satu Mare.
Competiţie de streetball la Colegiul Naţional „Ioan Slavici”
Duminica, 23 Noiembrie 2014
În sala de sport a Colegiului Național ”Ioan Slavici” s-a desfășurat sâmbătă o competiție de streetball la care au participat elevii din clasele a III-a – XII-a – categoria fete. Competiția face parte din proiectul educațional ”Educație școlară prin baschet”, aflat la ediția a V-a. Câștigătorii fiecărei grupe au primit medalii și diplome din partea organizatorilor.
Voleibalistele au învins formația ACS Penicilina Iaşi
Duminica, 23 Noiembrie 2014
Voleibalistele de la CSM Satu Mare au învins sâmbătă, ACS Penicilina Iaşi cu scorul de 3-1. Meciul s-a jucat de la ora 18.30, la Satu Mare. Elevele lui Adrian Pricop au trecut cu bine de confruntarea cu Penicilina Iaşi. Meciul a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A1 la volei feminin. Sătmărencele şi-au adjudecat primele două seturi (28-26, respectiv 26-24), dar au pierdut setul al treilea cu 10 la 25.
Florin Curileac este campion balcanic la karate
Duminica, 23 Noiembrie 2014
În perioada 18-20 noiembrie, în Bulgaria s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Balcanic de Karate al Polițiștilor. La această competiție, karateka de la CSM Satu Mare, Florin Curileac, a obținut titlul balcanic. La competiție au participat sportivi din: Cipru, Grecia, Bulgaria, România și Macedonia. Delegația României a fost condusă de chestorul Elisabeta Lipă.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici