Vineri, 22 August 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 262


Local

Etapa I a Ligii a IV-a Elite la fotbal se amână cu o săptămână
Vineri, 22 August 2014
Comitetul de Urgență din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare s-a întrunit vineri dimineață în ședință și a hotărât următoarele: Urmare a solicitării echipelor Talna Orașu Nou, Șoimii Mădăras, Recolța Dorolț, Victoria Apa, Turul Micula, Unirea 08 Tășnad și Sportul Botiz, de amânare a jocurilor în care sunt implicate în etapa I din Liga IV-a Elite, Comitetul de Urgență din cadrul AJF Satu Mare a hotarât amânarea etapei I din Liga IV-a Elite pentru o săptămână, urmând la jocurile să se dispute în 30-31 august.
Memorial „Iuliu Szabo” la șah
Marti, 19 August 2014
În perioada 22-28 august, la Casa Schwab de pe strada Vasile Lucaciu, respectiv la Taberele Școlare din Satu Mare, se va desfășura prima ediție a Memorialului „Iuliu Szabo” la șah. Organizatorii acestui festival șahist sunt CS Voința Satu Mare în colaborare cu Primăria Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Direcția pentru Sport și Tineret Satu Mare. Szabo Iuliu a fost cel mai emblematic șahist sătmărean, reușind să devină în anul 2959, vicecampion național după un meci de baraj compus din patru partide.
Olimpia va juca în deplasare în prima etapă a campionatului Ligii a II-a
Marti, 19 August 2014
La sediul Federației Române de Fotbal a avut loc luni, tragerea la sorți a programului competițional al noului sezon de campionat 2014-2015 pentru Liga a II-a. Astfel am aflat că Olimpia va juca pe teren propriu în etapa a IV-a care va avea loc abia pe 20 septembrie, până atunci, „galben-albaștrii” vor juca în prima etapă, care va avea loc în 30 august, în deplasare cu CS Caransebeș. În cea de-a doua etapă Olimpia stă, iar în a treia se va deplasa la Fortuna Brazi Câmpina.
A fost prezentat noul lot de baschet al echipei CSM Satu Mare
Joi, 14 August 2014
În cadrul unei conferințe de presă susținută joi de președintele secției de baschet al echipei CSM Satu Mare, Florin Mureșan și antrenorul Peter Eles, a fost anunțat faptul că noul antrenor secund al echipei este Andreea Orosz. Tot în cadrul conferinței de presă am aflat că lotul se va reuni pe 1 septembrie și va pleca într-un turneu în Timișoara. Așadar, începând cu noul sezon competițional, Andreea, în calitate de antrenor secund îl va ajuta pe antrenorul Peter Eleș să antreneze echipa.
Șahiștii sătmăreni au obținut rezultate bune la turneul Arad Open
Marti, 12 August 2014
În perioada 4-10 august în Sala Sporturilor din Arad a avut loc a VII-a ediție a competiției Arad Open (denumită Banca Feroviata Open). În turneul principal au participat 237 de sportivi din 16 țări. Șahiștii juniori legitimați la cluburile sătmărene au avut rezultate foarte bune. La categoria ELO sub 2.000-2.1000, Călin Gheorghiu (ACS Petra-Șah SM) a obținut locul I, realizând 6 puncte din 9 runde, iar Rareș Moldovan a obținut locul I la ELO 1.800-1.900.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici