Miercuri, 01 Iulie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleInterneExterneSportLocalInternInternaţionalDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
LPS Satu Mare pe locul III la finala ONSS
Veronica Hodas - Duminica, 02 Iunie 2013

Echipa de fotbal LPS Satu Mare pregătită de profesorul Dacian Nastai s-a calificat în finala mică a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ONSS , la gimnaziu, competiția care s-a desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni la Reșița.

 

Elevii lui Dacian Nastai au reușit să ocupe locul 3 la faza finală, după ce au învins echipa din Brăila cu scorul de 3-1.

 

Lotul de jucători –elevi : Moroz Sebastian , Orosz Gergo , Dobai Cristian , Boje George , Beres Denis, Kanalos Tony, Moldovan Tudor , Cubas Denis ,Bonea Alin ,Angyus Carlos .Profesor Dacian Nastai

 

Rezultate : București –Satu Mare 5-6

 

Echipa din București a fost reprezentată de jucători de la Steaua București.

 

Timiș –Satu Mare 2-3-finala grupei A .

 

„Am condus cu 1-0 la pauza, dar am primit prea ușor golul egalizator care ne-a demolarizat . Școala din județul Timis a fost reprezentat de jucători de la Poli Timișoara și Banatul Timișoara”, a declarat Dacian Nastai.

 

Olt –Satu Mare 1-3

 

„În acest meci am reușit sa revenim de la 0-1, deși am inceput foarte prost jocul . A fost jocul cel mai important, care ne-a calificat în semifinala competiției”, a precizat profesorul, Dacian Nastai.

 

Semifinala nr 1

 

Cluj –Satu Mare 2-1


Școala „Ion Agarbiceanu” din Cluj a avut în componență numai jucători profesioniști de la CFR și U Cluj

 

Finala Mica

 

Satu Mare –Brăila 3-1

 

„În finala mică am jucat cu sufletul la toți cei de acasă și, deși am luat un gol în minutul 10 ,am reușit să revenim și să demonstrăm că avem un lot puternic de caracter . Pe langa locul 3 ocupat de LPS Satu Mare am luat si titlul de cel mai bun portar al finaleiprin Moroz Sebastian”, a adăugat Dacian Nastai.

 

Finala a fost câștigată de Timiș care a bătut în finală pe Cluj

Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 397

Local

Vasile Fușle jr. va arbitra la Campionatul European de judo
Marti, 30 Iunie 2015
După Campionatul European de judo de anul trecut din Polonia, Vasile Jușle jr., de la CSM Satu Mare, unul dintre cei mai titrați sportivi atât de la nivel național cât și internațional, a fost invitat în calitate de arbitru la turneul european destinat cadeților, organizat în Bulgaria.
Adrian Soponar, medalie de bronz la Campionatul Național de judo
Luni, 29 Iunie 2015
În perioada 27-28 iunie, a avut loc la Târgu Mureș finala Campionatului Național pentru copii U-10 și U-11 la judo. CSM Satu Mare a reușit să obțină o medalie de bronz prin Adrian Soponar la categoria de 27 de kg. Din partea CSM Satu Mare la competiție au participat sportivii:
Rezultatele turneului de șah „Zilele Județului Satu Mare”
Duminica, 28 Iunie 2015
Cu ocazia Zilelor Județului Satu Mare au avut loc și diverse demonstrații și competiții sportive. Unul dintre acestea a fost turneul de șah „Zilele Județului Satu Mare” care a ajuns în acest an la cea de-a III-a ediție. La competiție au participat 46 de copii care au jucat în trei turnee distincte.
Satu Mare nu va avea un Centru regional pentru copii și juniori
Vineri, 26 Iunie 2015
Răzvan Burleanu este primul președinte al Federației Române de Fotbal care a venit la Satu Mare. Acesta a făcut vineri o vizită la Stadionul Olimpia, la Hotelul Olimpia, dar și la Stadionul Someșul.
Președintele FRF, Răzvan Burleanu, vine la Satu Mare
Joi, 25 Iunie 2015
Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, alături de secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian vor veni vineri la Satu Mare. Menționăm faptul că va fi prima vizită făcută de un președinte FRF în orașul nostru.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici