Locale Altele
Joi, 27 Februarie 2020
Joi, 27 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ladamérczki Zoltan este cel mai puternic bărbat din Carei
Direcția de Cultură, Sport și Turism Carei  - Marti, 6 August 2013

Cea de-a şasea ediţie a festivalului August Fest a debutat la Carei în mod energic cu o spectaculoasă competiţie sportivă, intitulată „Cel mai puternic bărbat” –concurs regional de forţă, ediţia a 5-a, organizată de Direcţia de Cultură, Sport şi Turism a municipiului Carei, în colaborare cu sala de forţă FitForce.

 

Luni, 5 august, pe terenul de handbal din Parcul dendrologic din Carei, în faţa unui public extrem de numeros, opt concurenţi şi-au pus la încercare toată forţa pentru a demonstra că sunt cei mai puternici barbaţi.

 

Concursul a fost împărţit în şase probe, trasul camionului cu promoteriţe, rostogolirea cauciucului de 300 kg, îndreptări cu o maşină plină de fete, ridicarea deasupra capului a unui buştean de lemn de 100 kg, ramatul unui autoturism plin cu fete pe o distanţă de 20m, mersul fermierului - 2 greutăţi de 100 kg, un buştean de 100 kg, o nicovală de 100 kg, un butoi de 120 kg.        

 

În urma deliberării juriului format din Augustin Negrean, Adrian Nemeş şi Marius Turdean, arbitru: Daniel Mureşan, iată clasamentul: locul I  Ladamérczki Zoltan, locul II  Pete-Komáromy Gergő, locul III  Goda István, locul IV  Gere Szabolcs, locul V  Sebestyén Csongor, locul VI  Szabo László, locul VII  Szűcs Sándor și locul VIII Csekk Sandor.

         

Spectatorii prezenţi au recompansat cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care au avut o misiune extrem de dificilă, însă s-au descurcat extraordinar.

 

Concursul a fost prezentat de Paul Sarvadi. Premiile au constat în diplome, trofee, sume de

bani şi suplimente nutritive.

711 vizite
Distribuie pe