Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare joacă împotriva oltenilor de la CS U Craiova
Veronica Hodas  - Vineri, 4 Octombrie 2013

După primele patru etape ale Ligii a II –a la fotbal, Olimpia Satu Mare are în palmares două victorii și două egaluri. „Galben – albaștrii” vor lupta meci de meci pentru a acumula cât mai multe puncte, ceea ce până acum s-a și întâmplat, au luptat și au câștigat de fiecare dată, fie 1 punct, fie 3 puncte.

 

Acum, a venit momentul ca sătmărenii să dea piept unei alte echipe din Oltenia, CS Universitatea Craiova pentru a disputa meciul etapei a V-a a Ligii a II –a la fotbal.

 

Jucătorii sătmăreni s-au deplasat joi după masă spre Craiova, unde sâmbătă, de la ora 13.00 vor intra în teren cu același optimism, ca de fiecare dată, pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc.

 

CS U Craiova nu îi va avea în teren pe Silviu Izvoran care a primit opt meciuri suspendare, Dragoș Drăgălină și Mihăiță Pleșan care au primit câte două meciuri suspendare în urma scandalului apărut în timpul și la finalul partidei cu ASA Târgu Mureș.

 

Cu toate acestea, ardelenii vor avea un meci important de jucat, calmul lor specific și încrederea de sine le va da putere să încerce să mai treacă în cont încă o victorie.

 

 „Mergem să adunăm puncte. Este un meci important și sperăm că continuăm seria victoriilor. Vom juca un meci organizat și consistent”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 

Olimpia Satu Mare se află pe locul 4 în clasament, pe când echipa gazdă ocupă locul 3 cu câte 8 puncte fiecare.

 

Partida CS U Craiova – Olimpia Satu Mare se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00 și va fi transmisă în direct pe TVR 3.

1402 vizite
Distribuie pe