Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă la Sfântul Gheorghe
Veronica Hodas  - Vineri, 18 Octombrie 2013

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare s-au deplasat vineri după masă spre Sfântul Gheorghe acolo unde sâmbătă, de la ora 18.00, vor juca meciul etapei a III –a a Ligii Naționale la baschet feminin, împotriva formației locale Sepsi Sfântul Gheorghe.

 

Dacă în primele două etape CSM Satu Mare a reușit să obțină două victorii consecutive, de această dată va fi ceva mai greu pentru a putea câștiga și asta deoarece echipa pe care o vor întâlni mâine este una dintre cele mai puternice din campionat.

                                           

„Sepsi este cea mai bună echipă din campionat și candidată serioasă la titlul de campioană. Echipă care a avut o sincopă neașteptată, pierzând la Alexandria, un meci pe care nimeni nu se aștepta să piardă și acest lucru face ca meciul de mâine să fie mult mai greu. Venind după o înfrângere, gazdele noastre vor face tot posibilul să-și repare imaginea în fața propriilor suporteri. Ne așteptăm la un meci extrem de greu, nu suntem favoriți acolo, dar mergem să jucăm un baschet bun, să ne pregătim pentru meciurile ce urmează”, a declarat antrenorul formației sătmărene, Peter Eles.

 

În această partidă antrenorul nu se va putea baza pe americanca Tabitha Wampler care este încă sub tratament.

 

1291 vizite
Distribuie pe