Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a făcut egal cu CS Mioveni
Veronica Hodas  - Miercuri, 6 Noiembrie 2013

 

Olimpia Satu Mare a jucat miercuri, pe teren propriu, meciul etapei a X –a a Ligii a II –a la fotbal, în compania formației CS Mioveni. „Galben – albaștrii” au încheiat partida cu un egal, scor 1 – 1.

 
În prima partea a jocului, sătmărenii au avut câteva ocazii, Zsiga în minutul 8 a executat o lovitură liberă și a trimis balonul în bara porții. Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 25, prin Popa care a profitat de greșeala lui Șuta și a înscris primul gol al partidei. Câteva minute mai târziu, Zsiga a transformat un penalty și a restabilit egalitatea, iar scorul la pauză a rămas egal, 1 – 1.
Partea a doua a partidei a fost dominată pe deplin de formația oaspete. Aceștia au avut numeroase ocazii, însă nici una dintre acestea nu a fost cu succes și astfel, fiecare echipă a câștigat câte un punct.

 

 

„A fost un meci bun, ambele echipe au practicat un fotbal spectaculos. Cred că din această confruntare s-a văzut că se poate juca și un fotbal de calitate în Liga a II –a”,

a declarat antrenorul echipei CS Mioveni, Ion Moldovan.

 

„Nu ar fi stricat să mai avem oameni în spate, dar eu zic că am muncit pentru punctul acesta și am depus un efort ca să câștigăm măcar un punct. Din păcate, astăzi puteau să câștige oaspeții”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 

Pentru Olimpia au evoluat : Șuta – Muntean, Ene, Mureșan, Iuhas, Gavrilescu, Villand 78 Bujor , Svarczkopf 66 Micaș , Zsiga, Feier 70 Dragoș , Lemac.

1269 vizite
Distribuie pe