Locale Altele
Luni, 25 Septembrie 2023
Luni, 25 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a făcut egal în primul meci din retur
Veronica Hodas  - Sambata, 16 Noiembrie 2013

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă prima partidă a returului Ligii a II –a la fotbal, în compania formației FC Universitatea Craiova. Sătmărenii au reușit să smulgă un punct pe final de meci.

 

Gazdele de la Craiova au dominat prima parte a jocului, Bălan fiind cel care a pus în pericol de câteva ori poarta apărată de Miron. La pauză scorul a rămas intact, 0 –0.

 

În partea a doua a partidei, după încercările eșuate a lui Zsiga și Lemac, oltenii au deschis scorul în minutul 57, prin Stoianof care a înscris de la 5 metri după centrarea primită de la Buslu. Ocaziile pentru Craiova nu au încetat să apară, iar în minutul 82, au înscris al doilea gol, însă spre norocul „galben – albaștrilor” golul a fost anulat, centralul a indicat fault în atac.

 

Elevii lui Tiberiu Csik nu s-au lăsat învinși, iar în minutul 91 Ene a restabilit egalitatea printr-o lovitură de cap, după o centrare din corner și astfel, Olimpia a obținut 1 punct în urma acestei partide.

 

„Când dai gol în ultimele minute și reușești să scoți un punct ești fericit. Au avut ei ocazii mai multe, dar băieții noștrii au avut o atitudine jos pălăria”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 

Olimpia: Miron – Muntean, Ene, Balau, Iuhaş cpt. – Gavrilescu, Villand, Fl. Muresan 68 Feier , Zsiga 68 Draoș – Bujor, Lemac
1221 vizite
Distribuie pe