Locale Altele
Joi, 20 Februarie 2020
Joi, 20 Feb 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare întâlnește pe teren propriu Universitatea Cluj
Veronica Hodas  - Vineri, 22 Noiembrie 2013

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare primesc sâmbătă, de la ora 18.00, vizita formației ”U” Cluj pentru a juca partida etapei a IX –a a Ligii Naționale la baschet feminin.

 

CSM Satu Mare ocupă în acest moment locul VIII în clasament, iar adversarele de mâine sunt pe poziția a XII –a, dar asta nu înseamnă că sătmărencele nu vor avea de disputat un meci greu.

 

„Săptămâna aceasta ne-am antrenat bine spre deosebire de săptămânile trecute când am avut probleme cu îmbolnăvirile și accidentările. Încercăm să anihilăm punctele forte ale Clujului. Din punctul meu de vedere echipa are jucătoare valoroase, este o echipă incomodă, am văzut asta și la meciul amical pe care l-am jucat înainte să înceapă campionatul, dar este o echipă care poate fi învinsă dacă noi ne facem jocul nostru obișinuit și să jucăm la parametri normali”, a declarat antrenorul CSM-ului, Peter Eles.

 

„Este un meci destul de greu, dar dacă ne facem jocul și reducem din greșelile pe care le-am făcut la ultimul meci și dacă respectăm toate indicațiile, eu cred că putem să batem fără probleme”, a declarat jucătoarea Andrea Orosz.

 

Partida va fi arbitrată de Gabrilea Istvan și Mihai Szilagyi, iar comisar va fi Radu Bucerzan.

546 vizite
Distribuie pe