Locale Altele
Miercuri, 12 August 2020
Mie, 12 Aug 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alexandru Dedu, candidatul la președenția FRH, a fost la Satu Mare
Veronica Hodas  - Miercuri, 22 Ianuarie 2014

Fostul mare handbalist Alexandru Dedu a fost prezent miercuri la Satu Mare pentru a-și anunța candidatura la funcția de președinte al Federației Române de Handbal, alegerile urmând să aibă loc pe 27 ianuarie.  

Acesta a anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținută în cabinetul primarului Dorel Coica, faptul că dorește să introducă lucruri noi în handbalul românesc „Vreau să introduc lucruri noi în handbalul românesc, în primul rând vreau să schimb focusul activității noastre handbalistice, pe spectator, fiincă în momentul de față, clientul nostru este spectatorul și el trebuie să aibă o experiență plăcută legat de tot ceea ce înseamnă handbal. De asemenea, vreau să introduc în handbal componenta de business fiindcă sportul în lume și în Europa, handbalul a devenit show și trebuie tratat ca atare.”, a declarat Alexandru Dedu.

Înainte de vizita de la Primărie, fostul handbalist a făcut o vizită Clubului Spotiv Municipal Satu Mare și  prefectului Eugeniu Avram și subprefectului Cristian Sasu.  Printre proiectele prezentate conducerii Instituției Prefectului se numără crearea de centre zonale, nepermanente, în care juniorii susceptibili de a face mare performanță pot fi monitorizați și antrenați. 

Alexandru Dedu a subliniat că este nevoie de sprijinul autorităților locare în finanțarea acestor centre în fiecare euroregiune.

Alături de conducerea Instituţiei Prefectului, la întâlnire a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. Cu toţii au ţinut să-l felicite pentru iniţiativa de a revigora sportul în rândul copiilor, promiţându-i susţinere în proiectele în care este inclus judeţul Satu Mare şi, nu în ultimul rând, i-au urat succes la alegerile care se vor desfăşura săptămâna viitoare.

 

 

 

 

 

1057 vizite
Distribuie pe