Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
DJST dorește să sprijinile cele mai relevante activități pentru tineret
DJST Satu Mare  - Vineri, 31 Ianuarie 2014

La sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare a avut loc  joi, o întâlnire cu organizaţiile neguvernamentale de/şi pentru tineret din judeţ, la care au participat reprezentanţii Fundaţiei Hans Linder Satu Mare, Asociaţia T.O.B.I.S. Filiala Satu Mare, Asociaţia STEA Satu Mare, Asociaţia Rovenio Satu Mare, Asociaţia pentru Copii şi Tineret 4U Satu Mare precum şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare şi a Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog  Satu Mare.

Scopul principal al întâlnirii a fost redeschiderea unui dialog constructiv între direcţie şi organizaţiile de tineret, asociaţii/fundaţii şi alţi factori direct interesaţi de domeniul tineretului.

S-a discutat despre necesitatea realizării unui calendar comun de activităţi prin care toate structurile din domeniu să aibă cunoştinţa activităţilor celorlalţi. Acest deziderat vizând realizarea unei mai bune colaborări şi coordonări a activităţilor de tineret din judeţul Satu Mare.

DJST îşi doreşte încheierea unor parteneriate între instituţie şi O.N.G.-uri, în baza cărora să sprijine financiar, în limitele bugetului, cele mai relevante şi fezabile activităţi pentru tineret. De asemenea, DJST., stă la dispoziţia acestor structuri şi cu baza materială şi logistică de la Centrul de Agrement Satu Mare, unde pot avea acces la sala de şedinţe, spaţii de cazare şi recreere.

În urma discuţiilor s-a decis înfiinţarea unui grup de acţiune în domeniul tineretului, format din reprezentanţii ONG-urilor, DJST., ISJ, şi a CPECA care să se întrunească cel puţin trimestrial sau de câte ori este nevoie, în vederea coordonării activităţilor de tineret din judeţ.

1736 vizite
Distribuie pe