Locale Altele
Sambata, 17 Noiembrie 2018
Sam, 17 Nov 2018
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concursul Internațional de Floretă Cadeți a fost un real succes
Veronica Hodas  - Duminica, 9 Februarie 2014

Orașul Satu Mare a fost în acest sfârșit de săptămâna gazda Concursului Internațional de Floretă Cadeți „Cupa Satu Mare”, ajuns în acest an la cea de-a IV-a ediție. Competiția s-a desfășurat la sala de scrimă „Alenxadru Csipler” și în sala de spor t a Colegiului Național „Ioan Slavici”.


La concurs au participat 70 de concureți din 11 țări, iar ca noutate, anul acesta au participat și Japonia și Egipt.

Floretista din Ungaria Pasztor Flora a câștigat concursul internațional la individual feminin cadete. Aceasta a învins-o în semifinale pe japoneza Miyawaki Karin și a întâlnit-o în finală pe slovaca Bitterova Kitti pe care a învins-o cu scorul de 15-5. 


De această dată româncele nu au reușit să ocupe un loc pe podium, cea mai bine clasată fiind floretista de la CSA Steaua București Laura Vîrga.  Sportivele de la CS Satu Mare s-au descurcat bine în această competiție, cea mai bună clasare a avut-o Alexandra Lazin care a terminat pe locul 10.

La final premiile au fost înmânate de primarul municipiului Dorel Coica, city manegerul Dan Băbuț și de Roxana Scarlat, reprezentata Federației Române de Scrimă.

 

„Cupa Satu Mare” a continuat duminică cu proba la echipe feminin și individual băieți. Formația sătmăreană CS Satu Mare a concurat alături de alte 16 echipe. Acestea au încheiat concursul pe locul 8. Proba pe echipe a fost câștigată de floretistele din Japonia care au învins România I cu scorul de 45-15.

Dacă la individual feminin sătmărencele nu au reușit să ocupe un loc pe podium, la individual masculin, sătmăreanul Benjamin Bodo a ieșit învingător. Acesta l-a invins în finală pe Silviu Roșu de la Steaua București cu scorul de 15-7.

Gest de solidaritate pentru Vasile Costa

Toți cei prezenți la acest eveniment au făcut o pauză de zece minute pentru un moment emoționant. Atât oficialii, cât și cele 70 de sportive și-au arătat solidaritatea față de sătmăreaul Vasile Costa, fost campion al floretei românești, îmbrăcând tricouri cu chipul lui și cu mesajul „Satu Mare nu-și uită campionii. Fii și tu alături de Vasile Costa”.

Fostul sportiv în vârstă de 47 de ani suferă de cancer la plămâni și are nevoie de sprijin material pentru o operație salvatoare în Austria. Toți cei care doresc să-l sprijine pe Vasile Costa o pot face donând în următorul cont:

CONT COSTA VASILE

RO80BPOS31001817257 RON 01 BANC POST

TITULAR CONT COSTA IRIS MARGARETH

COD BANCA 308311000

SWIFT COD BPOSROBU SATU MARE STR.PIATA 25 OCTOMBRIE NR.10.

COD IBAN RO43BPOS31010798955 EUR 01

 

807 vizite
Distribuie pe

Black Friday și la Karting Ciuperceni Satu Mare
Joi, 15 Noiembrie 2018
Dacă Black Friday este cea mai importantă zi din an, la Karting Ciuperceni Satu Mare „fenomenul” ține patru zile. Cei care vor ajunge pe pista de la Ciuperceni în perioada 15-18 noiembrie 2018...   continuare

România - 100 Satu Mare, turneu de șah rapid în anul Centenarului
Joi, 15 Noiembrie 2018
„România - 100 Satu Mare” este viitorul turneu de șah major pe care orașul nostru îl va găzdui. După cum îi spune și numele, evenimentul sportiv vine să marcheze Centenarul Marii Uniri.   continuare

Sportivul-jandarm Valentin Sachelaru concurează la Gala Mix Kombat 4 de la Bistrița
Marti, 13 Noiembrie 2018
Clubul Sportiv „Profesional Fight Gym” din Bistrița-Năsăud organizează, sâmbătă, de la ora 19.00, Gala Mix Kombat 4 la care vor participa 24 de luptători din cinci țări: Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria și România.   continuare

Concursul Județean Interșcolar de Înot, la a VI-a ediție
Joi, 8 Noiembrie 2018
Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, cu începere de la ora 9.30, la piscina din cadrul Complexului Select Satu Mare (str. Gellert Sandor, nr. 2) se va desfășura ediția a VI-a a Concursului Județean Interșcolar de Înot.   continuare

Pregătiri pentru găzduirea meciurilor EURO 2020
Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, deputat PSD de Satu Mare, s-a întâlnit marți după-amiază cu Guillaume Poisson, șeful coordonării orașelor gazdă pentru EURO 2020.   continuare