Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rănit la braţ, Mani Gyenes abandonează Raliul Dakar 2009
Cristian Tudor  - Luni, 5 Ianuarie 2009

Desi Frans Verhoeven, oladezul din echipa, a castigat etapa Santa Rosa - Puerto Madryn din cea mai lunga zi din aceasta editie a Dakar-ului mutat in America de Sud, pentru Vectra Racing Team ziua a fost cea mai grea, avand in vedere ca a inregistrat doua abandonuri.

Mani Gyenes a cazut intr-o groapa nesemnalizata pe road book si are probleme destul de grave cu bratul stang , iar Marcel Butuza nu a mai putut continua proba, avand dureri mult prea mari cauzate de coasta rupta in prima proba speciala a raliului.

 

Din păcate sătmăreanul nostru s-a văzut nevoit să abandoneze după doar o etapă şi jumătate Raliul Dakar. "Acum sunt relativ bine. Din păcate, parcă am fost urmărit de ghinion încă de la start şi dintr-o prostie am ajuns să termin prea repede aventura. Nu puteam continua, deoarece, în urma acelei căzături m-am lovit la umăr şi am o fisură. Nu pot să-mi ridic braţul, aşa că astăzi voi zbura la Buenos Aires şi de acolo în două zile sper să ajung acasă", ne-a spus evident dezamăgit Mani Gyenes.

 

Romeo Duicu a ramas speranta romanilor in Dakar 2009

 

Dupa ce Mani si Marcel s-au accidentat, Romeo Duicu este singurul motociclist roman ramas in raliu. El l-a inlocuit pe Alex Garbacea in echipa si a devenit tătic cu doar cateva zile inainte de startul raliului.

Tags: dakar  gyenes  ghinion  abandon  
2559 vizite
Distribuie pe