Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare primește vizita formației CSU Craiova
Veronica Hodas  - Joi, 6 Martie 2014

Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul etapei a 16-a a partidei retur a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației CSU Craiova.

După vizita formației arădene, „galben-albaștrii” vor primi sâmbătă vizita unei formației puternice care se luptă pentru promovare, CSU Craiova.  Aceștia au învins Olimpia în partida tur cu scorul de 1-0, iar directorul executiv al craiovenilor, Felix Grigore a declarat la emisiunea „Schimb de pase” de pe TVR că vor câștiga sigur la Satu Mare. 

Antrenorul grupării noastre a declarat faptul că vor încerca să obțină puncte din acest joc. „Pornim cu șansa a doua în meciul cu CSU Craiova și asta pentru că ei au un mic avantaj, sunt în fruntea clasamentului, sunt cei mai buni. Dar asta nu înseamnă că noi ne vom lăsa influențați de faptul că au bani, au loc bun în clasament, au jucători buni și așa mai departe. Avem respect față de ei, dar noi vom încerca să obținem puncte din acest meci”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Din păcate jucătorii Muntean și Ene nu vor putea evolua în partida de sâmbătă, cei doi fiind suspendați din cauza cumulului de cartonașe galbene, dar acest lucru nu va îngreuna situația Olimpiei. „Fără ei în teren meciul e acelasi, trebuie să scoatem maximum din jucătorii  care vor evolua sâmbătă, pentru că eu îmi propun să câștigăm”, a mai adăugat Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare ocupă tot locul 8 în clasament cu 21 de puncte, iar CSU Craiova este ocupanta locului doi cu 28 de puncte. 

Și de această dată fotbaliști sătmăreni invită suporterii să vină la stadion într-un număr cât mai mare pentru a-i susține.

Femeile vor avea intrare liberă!

1209 vizite
Distribuie pe