Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florin Curileac a obținut locul I la Campionatul de Karate al MAI
ISU „Someș” Satu Mare  - Marti, 11 Martie 2014

Aradul a găzduit  în perioada 04-07 martie, etapa finală a Campionatului de Karate al Ministerului Afacerilor Interne.

La acest eveniment au participat aproximativ 80 de sportivi, reprezentanţi ai aparatului central al M.A.I., ai inspectoratelor generale, inspectoratelor judeţene şi instituţiilor de învăţământ ale ministerului.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Someș“ al judeţului Satu Mare a făcut parte și pompierul Plt.maj. Curileac Florin Dan care a obţinut locul I la proba kumite – 84 kg. 

Subofiţerul este unul dintre cei mai medaliaţi pompieri la karate din ţară, el va face parte din delegaţia Inspectoratului General pentru Situatii de Urgențăcare va reprezenta România la Campionatele Mondiale ale  Pompierilor ce se vor desfăşura în august la Los Angeles.

De asemenea, Florin este calificat şi la Balcaniada de karate ale Poliţiştilor care se va desfăşura în luna octombrie în Bulgaria.

Comanda Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,, SOMEŞ” al judeţului Satu Mare îl felicită şi îi aduce multumiri pentru rezultatele obtinuţe şi pentru modul exemplar în care acesta reprezintă inspectoratul şi judeţul Satu Mare. Florin este campionul absolut al inspectoratului.

 

1165 vizite
Distribuie pe