Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dacian Barbul concurează la Londra la gala Fury MMA
Veronica Hodas  - Vineri, 14 Martie 2014

Sătmăreanul Dacian Barbul îşi construieşte un renume. Luptător de performanţă a ales să devină şi un excelent luptător MMA, tocmai de aceea se pregăteşte de ceva vreme în Anglia, la cele mai tari cluburi de profil.

După ce a participat la sfârşitul lunii februarie la Norwich, în cadrul galei  UCMMA Contenders Norwich 5, Dacian va intra sâmbătă din nou în ring, de această dată la Londra.

Acesta va lupta în sala O2, una dintre cele mai moderne săli din Europa, o sală uriașă construită special pentru Jocurile Olimpice din 2012.

Dacian va lupta la categoria 86 kg cu un englez naturalizat, la origine din Ghana. 

„M-am pregătit foarte bine pentru această confruntare. Sunt încrezător în forţele mele şi nu mi-e frică de adversar. Voi încerca să dau totul în ring, mai ales că sala, una foarte mare, va fi arhiplină“, a declarat încrezător Dacian.
 
Adversarul său, Brite Aning Amoah este şi el un cunoscut luptător de MMA, însă sportivul nostru nu se teme de acest lucru. Duelul dintre Dacian şi luptătorul de culoare are loc în sâmbătă, la ora locală 19.00, după ce vineri a avut loc proba cântarului. 

 În total, peste 15 meciuri vor avea de văzut spectatorii prezenţi, care vor plăti între 30 şi 120 de lire pentru un bilet. Capacitatea maximă a sălii depăşeşte 20.000 de locuri.
 
Cu siguranţă, tatăl sportivului, antrenorul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, Tudor Barbul va sta ca pe ace, aşteptând telefonul fiului său care să confirme că e bine şi nu a păţit nimic.

1944 vizite
Distribuie pe