Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Dacian Barbul învingător la gala Fury MMA de la Londra
Veronica Hodas  - Luni, 17 Martie 2014

Dacian Barbul este înscris în circuitul MMA din Anglia, iar sâmbătă a câștigat cea de-a doua confruntare de când se pregăteșțe pe meleagurile englezești.

Sâmbătă, în capitala Angliei, Londra a avut loc o gală foarte puternică, Fury MMA, în sala O 2, una dintre cele mai moderne săli din Europa. Dacian Barbul  l-a avut faţă în faţă pe ghanezul naturalizat, Brite Aning Amoah, la categoria de greutate 86 de kg. Sătmăreanul a avut nevoie doar de o repriză pentru a se impune. L-a făcut K.O. pe Amoah, după ce l-a proiectat la sol şi i-a împărţit pumni.
 
 
De la Dacian am aflat că sala a fost neîncăpătoare, deşi poate găzdui peste 20.000 de spectatori. Au fost în total 25 de meciuri, ceea ce spune multe despre această gală. 
 
Dacian va lupta din nou la sfârşitul lunii martie, mai exact pe data de 29, la Colchester, sportivul de la CS Satu Mare-Cetate Ardud va fi prezent pe afiş la gala BCMMA. Aici îl va avea ca adversar pe Simon Wackrill, un sportiv care în trecut a practicat boxul.
 
Vă reamintim că la sfârşitul lunii februarie Dacian Barbul a participat la Norwich, în cadrul galei  UCMMA Contenders Norwich 5, unde l-a învins pe polonezul Kuckzynski.

1228 vizite
Distribuie pe