Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Medalii de aur pentru sătmăreni la Campionatul Național de popice
CSM Satu Mare  - Luni, 31 Martie 2014

În perioada 27-29 martie 2014, municipiul Târgu Mureş a găzduit finala Campionatului Naţional de tineret la popice (U23), competiţie la care sportivii de la CSM Satu Mare au cucerit titlul de campion naţional atât la proba de individual, cât şi la cele de tandem şi de sprint. La turneu au participat 32 de popicari din toată ţara, Satu Mare fiind reprezentat de şase sportivi, antrenaţi de Gheorghe Sabău.

În prima zi a competiţiei care a avut loc în data de 27 martie, Darius Şoncodi a cucerit titlul de campion naţional la individual, doborând 605 popice. 

La proba de tandem care s-a desfăşurat în data de 28 martie, echipa alcătuită din Darius Şoncodi şi Vasile Maxim au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Ziua a treia a competiţiei a adus un nou titlu de campion naţional pentru CSM Satu Mare, Marius Lucuţ câştigând locul I la proba de sprint.

Următoarea competiţie, finala pe echipe la care vor participa şi sportivi de la CSM Satu Mare, se va desfăşura în perioada 17-18 aprilie, la Ploieşti.  

1278 vizite
Distribuie pe