Locale Altele
Sambata, 7 Decembrie 2019
Sam, 7 Dec 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concursul de ciclism Tour de Tur ajunge la a IX-a ediție
Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare  - Luni, 7 Aprilie 2014

Toți iubitorii de ciclism trebuie să marcheze în calendar data de 7 iunie, când Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare va organiza ediția a IX-a a concursului ciclist de mare popularitate, Tour de Tur.

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare din 2005 organizează evenimentul ciclist Tour de Tur. Scopul concursului este promovarea mișcării în aer liber precum și a valorilor naturale ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Centrul evenimentului, la fel ca în anii precedenți, va fi în zona lacului Mujdeni. Traseul concursului va străbate Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile acestuia.

Pentru cei care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate.

Concurenții au la disponibilitate încă două luni pentru a se pregăti tehnic, fizic și sufletește pentru concurs. Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută și așteaptă pe toți cei interesați în data de 7 iunie în zona lacului Mujdeni.

771 vizite
Distribuie pe