Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Premii substanţiale la Cupa City Radio – Team Sport la fotbal
SM Online  - Marti, 13 Ianuarie 2009

Dacă până acum îţi pierdeai vremea încingând câte-o miuţă cu băieţii în spatele blocului, pe o sticlă de bere, acum ai ocazia să joci pe bani serioşi şi să-ţi măsori talentele de fotbalist cu băieţi din tot oraşul şi din judeţ.

Nu trebuie să faci altceva decât să-i aduni pe băieţi, să daţi un nume cât mai trăsnit echipei voastre şi să vă înscrieţi în competiţia organizată în zilele de 17 şi 18 ianuarie de City Radio în parteneriat cu Team Sport. Echipa trebuie să aibă 13 jucători, dar acest număr nu va aduce ghinion decât celor care nu-s în stare să înscrie în poarta adversă.

Câştigătorii Cupei City Radio – Team Sport vor putea să împartă între ei nu mai puţin de 3.000 RON, în timp ce echipa finalistă se va alege cu 1.000 RON, iar cei clasaţi pe ultima treaptă a podiumului vor primi 500 RON. În plus, echipele care vor juca finala vor primi cadou câte-o garnitură completă de echipament sportiv NIKE.


Înscrieri se fac la sediul Team Sport de pe strada Ştefan cel Mare nr.26 sau la sediul City Radio de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. Ľ. Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0731-357.111.

Tags: cupa  city radio  team sport  
1873 vizite
Distribuie pe