Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sport pentru sănătate la Botiz
PSD Satu Mare  - Luni, 14 Aprilie 2014

La initiativa Organizatiei Locale a PSD Botiz, la sfarsitul săptămânii trecute a avut loc concursul de alergare ,,Pasul Iepurasului”.

Participantii au fost elevii cu varsta cuprinsa intre 7-15 ani (3 grupe de varsta, separat fete/baieti) sustinuti de pe margine de numerosi suporteri.

Botizenii au dat dovada, din nou, de un spirit democratic extraordinar, actiunea avand loc datorita sustinerii neconditionate a sponsorilor si a participantilor, culoarea politica, apartenenta religioasa trecand in plan secundar. 

Dorinta de miscare fizica, de socializare, de competitie a depasit orice bariera. Acest eveniment poate fi considerat si un semnal de alarma pentru parinti fata de conditia fizica a copiilor lor, a rezistentei acestora la efort, precum si la capacitatea copiilor de a gestiona o infrangere. La finalul competitiei, castigatorii au primit premii constand in diplome, medalii si iepurasi de ciocolata.

Organizatorii au transmis copiilor ca aceasta competitie se va desfasura si anul viitor, indemnadu-i inca de pe-acum la pregatire intensa si competitie. La eveniment au participat aproximativ 200 de botizeni, care au apreciat competitia in radul tinerilor din localitate.

Parteneri ai acestui eveniment au fost Mircea Govor - presedintele PSD Satu Mare,  Consiliul Judetean Satu Mare, Inspectoratul de Politie al Jud. Satu Mare, Societatea Civila Medicala Dr.Coica, profesorul de Ed. Fizica Bogdan Ludovic.

Organizatia Locala a PSD Botiz ureaza tuturor botizenilor „Sarbatori Pascale frumoase, in pace si cu sanatate!”

2028 vizite
Distribuie pe