Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se fac înscrieri pentru concursul Tour de Tur ediția a IX-a
Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare  - Vineri, 16 Mai 2014

Concursul ciclist Tour de Tur ediția a IX-a, organizat de Societatea Carpatină Ardeleană-Satu Mare, începe în mai puțin de o lună, mai exact în data de 7 iunie.

Centrul evenimentului va fi zona lacului Mujdeni, unde de altfel va fi și punctul de start – sosire. Traseul concursului va traversa Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile naturale și peisagistice ale acestora.

Pentru a participa este necesară înregistrarea și înscrierea participanților în concurs. Înscrierea se poate face la locul concursului, în data de 7 iunie între orele 8:00 și 10:00 sau se poate pre-înscriere.

Pre-înscrierea se poate face la biroul SCA – SM (str. Tudor Vladimirescu, nr.: 9, biroul 10) între orele 9:00 și 16:00 în zilele lucrătoare, la cafeneaua Red Hat (B-dul Ion C. Brătianu, nr.: 3) sau în pub-ul Back Door (str.: Tudor Vladimirescu, nr.: 34) în timpul programului de lucru.

Taxa de înscriere în cazul pre-înscrierii este 20 de Ron pentru participanții sub 18 ani și 30 de Ron pentru adulți. În cazul înscrierii la fața locului taxa este de 25 de Ron pentru minori și 35 de Ron pentru adulți.

Concursul este deschis tuturor persoanelor care au împlinit 14 ani și acceptă regulamentul concursului.

Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută!

970 vizite
Distribuie pe