Locale Altele
Vineri, 23 Februarie 2024
Vin, 23 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Samel Lorand, vicecampion national la judo Ne-Waza
Cristian Tudor  - Luni, 19 Ianuarie 2009

Inceputul de an a fost foarte bun pentru sportivii sectiei de judo de la CS UNIO Satu Mare, care au reusit sa aduca acasa un loc doi intr-un nou stil de lupta pe tatami care conteaza in Campionatul national.

Sambata, la Focsani, Samel Lorand a devenit vicecampion national de judo Ne-Waza (lupta la sol), in cadrul categorie +81 kg la grupa de varsta U 23. Sportivul antrenat de Terely Mihaly a reusit sa castige patru meciuri prin yuko si ippon, fiind invins o singura data, cand a fost fixat pe atacul adversarului, caruia i-a fost acordata victoria prin yuko.


Alti doi sportivi de la CS UNIO au avut comportari bune, Karola Pandi - locul VII la +63 kg si Demcsak Zoltan - locul XII la 81 kg. Rezultatele sunt cu atat mai valoroase cu cat sportivii satmareni sunt mult sub limita de varsta a competitiei in Under 23, Karola Pandi implinind in acest an 16 ani, iar Samel Lorand 18 ani.

De fapt, valoarea acestora este confirmata si prin convocarea la lotul national de judo de la inceputul acestui an, care a avut loc la Cluj-Napoca.

Tags: samel  lorand  judo  
3090 vizite
Distribuie pe