Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rezultate bune obținute de tenismenii de la Tapo Carei la Praga
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Marti, 3 Iunie 2014

În perioada 29 mai – 01 iunie 2014 a avut loc Grand Prix-ul Praga la tenis de masă, competiție la care a participat și Clubul Elevilor TAPO Carei cu o echipă de fete „juniori III” formată din Dari Helga și Keresztesi Kitty.

Echipa din Carei a fost favorita a III- a a competiției, în urma rezultatelor bune obținute la competițiile europene din acest an (locul al II-lea la Budapesta, locul al III-lea la Linz, Austria, locul al II-lea în Zagreb, Croația).

La acest concurs „OPEN” au participat centre de tenis de masă, cluburi și loturi naționale din 12 țări: Belgia, Polonia, Danemarca, Germania, Serbia, Ungaria, Slovacia, Lituania, etc., însumând circa 400 de sportivi.

La categoria „juniori III” echipa din Carei a obținut locul I, iar la individual Keresztesi Kitty a obținut locul I și Dari Helga, locul al III-lea. 

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, la Zalău a avut loc România TOP 12 la copii 8-10 ani, unde Clubul Elevilor TAPO a fost reprezentat prin Szilagyi Paul, care a intrat în competiție de pe locul 12. 

La finalul concursului, în urma unei prestații extraordinare, micuțul Paul s-a clasat pe locul 6, performanță deosebită, având în vedere că este cel mai tânăr participant al TOP-ului.

După terminarea TOP-ului a avut loc „Cupa 1 iunie” (competiție tradițională organizată la Zalău) unde au participat sportivi din toată țara la categoriile „copii 8-10 ani” și „juniori III”.

Szilagyi Paul a obținut locul I la echipe și locul al III-lea la individual, iar Mudure Marcel s-a clasat pe locul al III-lea la dublu, „juniori III”.  

 

1148 vizite
Distribuie pe