Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Gala Full Fight K1, în Centrul Nou
SM Online  - Miercuri, 11 Iunie 2014

Cea de-a V-a ediţie a Galei Full Fight K1 organizată la Satu Mare de un grup de băieţi inimoşi din jurul Clubului Kyo Gym şi Corso Slots&Roulette beneficiază de data aceasta şi de sprijinul Primăriei Satu Mare, astfel că gala din acest an va avea o amploare mai mare şi va fi deschisă pentru toţi sătmărenii.

Evenimentul va avea loc în 11 iulie într-un ring amenajat pe platoul din Centrul Nou, astfel că intrarea va fi liberă, iar spectatorii se vor putea delecta atât cu luptele dintre 20 de competitori din ţară şi din străinătate, cât şi cu un spectacol muzical, cu participarea unor artişti locali.

În ring vor fi prezenţi, ca în fiecare an, sportivii de la Kyo Gym, dar şi invitaţii lor din România şi din ţările vecine, dar se aşteaptă înscrieri şi din partea altor candidaţi, de la alte cluburi.

Având în vedere că acesta va fi unul dintre evenimentele de cea mai mare anvergură ce se vor desfăşura în această vară în Centrul Nou, organizatorii pun la dispoziţia eventualilor parteneri posibilităţi de publicitate în schimbul sponsorizării participanţilor la gală. Informaţii suplimentare la tel. 0745-961.043.

2852 vizite
Distribuie pe