Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliştii sătmăreni au bătut pe U Cluj
Cristian Tudor  - Miercuri, 21 Ianuarie 2009

Handbaliștii de la CSM au dovedit miercuri seara o poftă mare de joc și au demonstrat că au trecut rapid peste înfrângerea din primul meci amical al anului, cu Oradea.


Cu Bibi Birtalan în teren din primul minut, cu un Nagy foarte mobil și un portar, Teremi, în zi de grație, sătmărenii s-au impus în fața studenților de la Cluj, scor 35-31, și au demonstrat că au forța de a se bate de la egal la egal cu echipele din Liga Națională.


„Sunt foarte mulțumit de ambiția și dăruirea pe care băieții au arătat-o în acest meci. Dacă vom aborda toate jocurile cu aceeași concentrare atunci obiectivele vor fi atinse fără probleme”, crede directorul tehnic Ioan Palko. Acesta l-a remarcat pe  Teremi, însă e conștient că CSM-ul riscă în acest moment dacă rămâne doar la mâna unui portar de valoarea ligii naționale. „Am mai avut portari care ar fi vrut să vină la Satu Mare, dar deocamdată nu s-a putut face nicio mișcare”, a mai adăugat Palko.


Clujenii au venit la Satu Mare cu lotul complet și cu superioritatea pe care ți-o dă clasarea pe locul opt în Liga Națională. Nemulțumit la final de prestația echipei sale, antrenorul studenților, Liviu Jurcă, a pus înfrângerea pe seama amatorismului celor doi arbitri. „Puteați să aduceți doi fluierași de la Baia Mare, nu să puneți antrenorii de la club (Istrate și Kibedi) să conducă acest meci”, a spus Jurcă la finalul partidei. Până la urmă, oficialul clujenilor a fost liniștit de președintele Istrăuan de la UNIO, care i-a promis că la meciul următor va conduce el ostilitățile din teren.

 

Marcatori: CSM - Varga-5, Szepesi-3, Savlovschi-8, Ardelean-5, Nagy-9, Birtalan-5.

Pentru U Cluj cei mai buni marcatori au fost Radu Lazăr-8 și Călin Hagiu-7.

Tags: handbal  masculin  csm  u cluj  
2114 vizite
Distribuie pe