Locale Altele
Joi, 24 Septembrie 2020
Joi, 24 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes va participa din nou la Raliul Dakar, anul viitor
Autonet Import   - Miercuri, 30 Iulie 2014

Riderul sătmărean Emanuel Gyenes va participa la următoarea ediție a celui mai dificil rally-raid din lume, Raliul Dakar. Mani va porni la drum în prima etapă a prestigiosului raliu, programată în ziua de 4 ianuarie a anului următor, în culorile echipei sătmărene Autonet Motorcycle Team.

Pentru Mani Gyenes, acesta va fi cel de-al cincilea start pe care îl va lua în Dakar.

La edițiile precedente la care a luat parte, riderul sătmărean a obținut rezultate excelente, printre care se numără locul I la clasa Marathon și locul 18 în clasamentul general în anul 2011, iar în 2012 un foarte binemeritat loc 17 la general.

Ținând cont de aceste clasificări din ce în ce mai bune, Mani Gyenes are ca obiectiv ca în 17 ianuarie, la încheierea Raliului Dakar 2015, să se poziționeze printre primii 15 competitori în clasamentul general al clasei moto.

Participarea la o ediție a Ralului Dakar implică o investiție importantă din partea riderului. Taxele, echipamentul și toate celelalte cheltuieli necesare sunt greu de acoperit fără sprijin. Din această cauză, Autonet Import a decis să se implice și mai mult în sprijinirea tânărului concurent. Astfel, firma sătmăreană, împreună cu unele dintre cele mai mari nume din industria auto, Grupul Schaeffler, Delphi sau TRW, au decis să îl susțină pe Mani pentru ca el să poată participa la Dakar 2015.

Faptul că va reprezenta o echipă sătmăreană la cel mai urmărit rally-raid din lume reprezintă o motivație puternică pentru Mani și, de aceea, suntem cu toții alături de el.

1116 vizite
Distribuie pe