Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare, locul doi în turneul de baschet de la Sfântu Gheorghe
Cristian Tudor  - Duminica, 25 Ianuarie 2009

Invitată în week-end la Sfântu Gheorghe la un turneu amical organizat de vicecampioana CSM-LMK, echipa CSM Satu Mare pregătită de Dan Fleșeriu a ocupat la final poziția a doua.

           

În primul meci, vineri seara, sătmărencele au cedat greu, în ultimele secunde, scor 73-78, în fața gazdelor de la LMK Sfântu Gheorghe. A fost partida de debut a Claudiei Pop la CSM, jucătoarea de lot național transferându-se abia joia trecută la Satu Mare.

 

A doua zi, CSM-ul a făcut un nou joc bun și a dominat clar pe U Trustu CRE Cluj Napoca. Victorie fără emoții, scor 75-73, în condițile în care clujencele n-au condus niciodată pe tabelă, iar în ultimul sfert antrenorul Dan Fleșeriu a menajat o serie de titulare.


„Suntem mulțumiți de modul în care s-au mișcat fetele la acest turneu, mai ales că am evoluat în compania unor formații din partea superioară a clasamentului. S-a integrat în echipă și noua achiziție, Claudia Pop și sper că până la startul returului vom fi la capacitate maximă”, ne-a spus președintele secției de baschet, Petru Eleș.

           

.În al treilea meci al turneului, LMK Sfântu Gheorghe  U Cluj Napoca 69-48, iar gazdele au câștigat turneul.


„Am mai jucat și duminică dimineața un meci-școală, ca un fel de antrenament, fără arbitri și fără public, cu Sfântu Gheorghe. Ne-au bătut cu 69 - 48, dar rezultatul a contat mai puțin și am urmărit mai mult să le vedem la lucru pe toate fetele, de altfel pe lista marcatoarelor au intrat toate jucătoarele noastre”, a mai spus Eleș.      

 

Pentru baschetbalistele lui Fleșeriu urmează miercuri și joi două partide amicale la Arad cu BC ICIM pe terenul campioanei, iar apoi pe 4 februarie e programată prima etapă a returului, cu un meci acasă cu lanterna roșie, LPS U Alba Iulia.

Tags: baschet  turneu  sfantu gheorghe  
2044 vizite
Distribuie pe