Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adriana Pricop, noua antrenoare de baschet a echipei CSM Satu Mare
Veronica Hodas  - Joi, 28 August 2014

Conducerea clubului CSM Satu Mare a susținut joi, o conferință de presă în care a anunțat noul antrenor al echipei de baschet, în persoana Adrianei Pricop, iar director tehnic a fost numit Iulian Sim.

Președintele clubului, Valeriu Neagu a declarat că au fost nevoiți să renunțe la antrenorul Peter Eles pe motiv că nu s-au înțeles în privința salarizării și nici în ceea ce privește obiectivul propus, adică terminarea campionatului în primele cinci locuri. De asemenea, acesta a mai precizat că despărțirea s-a făcut pe cale amiabilă.

Despre noua antrenoare vă putem spune că are experiență în ceea ce privește baschetul românesc. Adriana a început baschetul de mică și a jucat în echipa Mobila Satu Mare care evolua în Divizia A, a mai jucat la Universitatea Cluj, șa Dej, Târgoviște și apoi la CSM Satu Mare.

„Pentru mine este un nou început, un pas mare înainte, sunt de mult timp în Satu Mare și trebuia să fiu mai devreme. Am fost o jucătoare a echipei, probabil experiență mare în Divizia A, în prima Ligă ca și antrenor nu am, ca și jucător pot să spun că am foarte mare experiență în prima Ligă. Pasul acesta pe care îl voi face de la jucător la antrenor sper să fie unul benefic acestei echipe, să încercăm să îndeplinim obiectivele care ni se propun în tot ceea ce avem în momentul actual în echipă”, a declarat antrenoarea Adriana Pricop.

Valeriu Neagu a mai menționat că baschetul sătmărean are tradiții foarte îndelungate și tocmai de aceea se dorește aducerea acasă a jucătoarelor sătmărene „vrem să aducem acasă jucătoarele sătmărene, ne-am gândit că ar fi bine să avem și antrenori sătmăreni, nu ducem lipsă, tehnicienii noștri sunt foarte buni, aceasta este politica mare a clubului, atragerea jucătorilor de valoare din Satu Mare”.

Așadar, staff-ul tehnic este format din Valeriu Neagu- președintele CSM Satu Mare, Florin Mureșan-președintele secției de baschet, Iulian Sim – director tehnic, Claudiu Ștefănescu – director sportiv, Adriana Pricop- antrenor principal, Lavinia Năstruț- antrenor secundar și Gheorghe Fulop – preparator fizic.

1144 vizite
Distribuie pe