Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Olimpia Satu Mare a început cu stângul noul sezon de campionat
Veronica Hodas  - Duminica, 31 August 2014

Olimpia Satu Mare a debutat cu stângul în noul sezon al campionatului Ligii a II-a, Seria II la fotbal.

Formația antrenată de cuplul Bodea-Dragomir a pierdut sâmbătă, în prima etapă, în fața nou promovatei FC Caransebeș care s-a impus cu scorul de 1-0.

Gazdele de la Caransebeș au început bine partida și au deschis scorul în minutul 14 prin Manea care a înscris cu capul. Până la finalul primei reprize, Bujor a trimis balonul puțin pe lângă poartă, iar scorul la pauză a rămas 1-0.

„Galben-albaștrii” au început mai hotărâți cea de-a doua repriză. În minutul 60, șutul lui Laso a fost scos de sub bară de portarul Coca.  Apoi, două minute mai târziu, în minutul 62 Bujor a șutat puternic de la 14 metri, însă portarul gazdelor a respins de sub bară. Același Coca a mai apărat odată balonul șutat de Laso de la 15 metri.

Jucătorii echipei de la Caransebeș au făcut tot posibilul să mai înscrie un gol, iar în minutul 81, Săulescu a șutat violent, dar portarul „galben-albaștrilor”, Anca, a respins. La fel cum a făcut și în minutul 86 când a respins în lateral. Așadar, Olimpia Satu Mare s-a întors acasă fără nici un punct.

„Am întâlnit azi o echipă agresivă, dornică de afirmare, ne aşteptăm la un joc foarte greu, am avertizat jucătorii că simpla prezenţă pe teren nu ne câştigă un meci. Felicit echipa gazdă pentru dăruirea de care a dat dovadă în teren. Noi, din păcate, în prima repriză am făcut un joc slab, fotbaliştii nu au respectat deloc sarcinile pe care le-am stabilit dinainte. Ştiam jocul echipei gazdă şi dorinţa lor de a-şi adjudeca prima victorie din Liga a II-a. În partea secundă am jucat ceva mai bine, dar fără prea mare concentrare pe faza de atac şi, dacă nu fructifici ocaziile pe care le ai într-un meci în deplasare, e foarte greu”, a declarat pentru Liga 2.ro  Cosmin Bodea, antrenorul Olimpiei Satu Mare.

Pentru Olimpia au evoluat: Anca – Muntean (77 Boștină), Ioniță, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Scvarczkopf, Villand (46 Burlacu), Faur (46 Laso), Bic, Bujor.

În etapa a II-a Olimpia va sta, iar în a III-a va juca în deplasare la Fortuna Poiana Câmpina.

Sursa foto: 7-zile.com

1004 vizite
Distribuie pe