Locale Altele
Luni, 24 Iunie 2019
Luni, 24 Iun 2019
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare - CSM Bucuresti 41-35
Cristian Tudor  - Marti, 27 Ianuarie 2009

După evoluțiile mai puțin convingătoare de la turneul din Ungaria de la Mezokovesd, handbaliștii sătmăreni de la CSM au jucat marţi dimineața un nou amical, adeversari fiindu-le colegii din Divizia A, seria B, de la CSM București.


Chiar dacă nu i-au avut la dispoziție pe accidentații Teremi, Tomori, Olah Ianos, Mateș și Surducan, sătmărenii s-au impus fără probleme și-n plus antrenorii Palko și Istrate au putut ncerca și cteva scheme noi.


După un nceput ezitant, 0-3 n minutul 3, gazdele și-au revenit rapid și pnă la pauză au reușit să mențină un avantaj constant de patru-cinci goluri.

S-a intrat la vestiare cu 21-17 n favoarea CSM-ului sătmărean, iar n partea secundă, deși ai noștri au redus turația motoarelor, diferența nu a scăzut pe tabelă dect n minutul 45, cnd oaspeții s-au apropiat la un gol, scor 31-30.


Pnă la final nsă Birtalan și Ferenț au refăcut diferența de șase goluri și au adus din nou liniștea n vestiar. După acest succes și conducătorilor de la CSM pare a le fi revenit inima la loc, aceștia fiind ușor nemulțumiți de atitudinea unora dintre jucători n turneul de la Mezokovesd.


Iată marcatorii de la CSM Satu Mare: Birtalan si Ferenț cte 9 goluri, Ardelean și  Szepesi cte 6, Olah 4, Kopcsak 3, Varga si Savlovski cte două, iar n poartă au evoluat Cioroiu si Costea.

Vineri, handbalistii vor disputa, cu incepere de la ora 18.00, un nou amical la Fehergyarmat, iar smbătă vor juca  două meciuri de pregătire la Nyiregyhaza. La sfrșitul săptămnii viitoare, handbaliştii de la CSM vor mai participa la un alt turneu n Ungaria, la Miskolc.

Tags: handbal  csm  bucuresti  
1044 vizite
Distribuie pe