Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Valeriu Neagu: „Eles e un impostor”
Veronica Hodas  - Miercuri, 24 Septembrie 2014

Președintele Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, Valeriu Neagu a susținut miercuri, o conferință de presă în care a dorit să lămurească situația fostului antrenor al echipei de baschet, Petru Eles. La conferință au fost prezenți și cei din staff-ul tehnic al secției de baschet.

Neagu a declarat că demisia lui Eles are la bază o cauză reală și anume, s-a descoperit faptul că acesta a obținut carnetul de antrenor prin fraudă, iar acum este anchetat și de Federația Română de Baschet. „Cu toții am crezut că el este calificat, dar îndeplinește perfect calitățile de fals și uz de fals. Niciodată nu a adus actele în original și atunci mi-am dat seama că ceva nu e în regulă”, a spus Valeriu Neagu.

O altă cauză a demisiei este că fostul antrenor lipsea de la antrenamente, iar marea parte a erau ținute de Monica Ivan. Petru Eles a format echipa din acest sezon, însă președintele CSM a spus că „a încercat să ne bage bețe în roate, jucătoarele venite din America, Ungaria sau Serbia au plecat”.

Tot în cadrul conferinței, Neagu a menționat că e puțin în dubii și cu diploma de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Budapesta a fostului antrenor, de unde se așteaptă un răspuns concret dacă aceasta este falsă sau nu.

Legat de restul antrenorilor de la clubul pe care îl conduce „eu i-am cătutat pe toți de pureci și numai el îi are. Am să mă adresez justiției. Crudul adevăr este că Eles e un impostor”. Întrebat de ziariști dacă aceasta este o problemă personală pe care o are cu Petru, Neagu a negat.

De asemenea, am mai aflat că bugetul echipei de baschet este cam mare, iar primarul a propus secției de baschet să se axeze pe modelul voleiului, adică creșterea jucătoarelor junioare sătmărene. Cu toate că la echipa de baschet este nevoie de jucătoare, nu se mai poate face nici o achiziție deoarece „nu ne permitem, nu mai avem bani, cu bugetul primit întreținem opt secții”.

 

1038 vizite
Distribuie pe