Locale Altele
Miercuri, 24 Februarie 2021
Mie, 24 Feb 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
BC ICIM Arad - CSM Satu Mare 58-86: Au bătut campioana la ea acasă
Cristian Tudor  - Joi, 29 Ianuarie 2009

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au fost invitate în această săptămână la Arad pentru o dublă amicală cu campioana BC ICIM.

Dacă în primul meci, cel de miercuri seara, elevele antrenate de Dan Fleșeriu au acuzat oboseala drumului și au cedat pe final, scor 62-75, a doua zi sătmărencele au intrat mult mai concentrate în joc și și-au dominat clar adversarele. Victorie clară, 86-58, și un semnal de alarmă pentru oficialii arădeni care la final s-au arătat dezamăgiți de evoluția junioarelor promovate în iarnă în lotul campioanelor.

 

„Mai avem încă multe lucruri de pus la punct în relațiile de joc, dar victoria de joi ne dă speranțe că suntem pe drumul cel bun”, spune managerul Petru Eleș, care a mai adăugat că în partida de joi dimineața au evoluat ceva mai mult timp pentru CSM și junioarele din lot.

„Au fost mai multe momente în care ambele echipe au testat toate jucătoarele din lot și nu pot decât să remarc ambiția arătată de junioarele noastre”, a mai spus Eleș.

           

De partea cealaltă, în tabăra campioanelor, sătmărencele Eniko Tarța și Anita Meszaroș au fost printre cele mai active. Tarța a marcat 19 puncte în primul joc și 10 în al doilea, în vreme ce Meszaroș a reușit 10 puncte miercuri seara și 6 joi dimineața.

           

Pentru CSM Satu Mare acestea au fost ultimele partide amicale înaintea primei etape din retur. Echipa antrenată de Dan Fleșeriu va juca miercuri de la ora 11 acasă, în sala LPS, cu U LPS Alba Iulia, în prima etapă din retur, iar apoi pe 7 februarie vor disputa derby-ul de la Cluj cu U Trustu CRE.

Tags: baschet  feminin  arad  victorie  
1206 vizite
Distribuie pe