Locale Altele
Miercuri, 6 Decembrie 2023
Mie, 6 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a făcut egal cu CSM Râmnicu Vâlcea
Veronica Hodas  - Sambata, 4 Octombrie 2014

Formația sătmăreană a primit sâmbătă, vizita formației CSM Râmnicu Vâlcea, pentru a disputa meciul etapei a VI-a a Ligii a II-a, Seria B la fotbal, partidă care s-a încheiat cu scorul de 0-0.Spectatori puțini la meciul Olimpiei de astăzi, iar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza vremii mohorâte, ci din cauza faptului că sătmărenii nu sunt mulțumiți de prestația echipei de fotbal.Despre partida de azi nu vă pot spune prea multe. Prima parte a jocului a fost cam anemică, fără faze spectaculoase sau periculoase. Singura ocazie au avut-o oaspeții în minutul 20 când Pîrvulescu a trimis balonul puțin pe lângă poartă. Scorul la pauză a rămas 0-0.La începutul celei de-a doua reprize, antrenorul Olimpiei a făcut o schimbare inspirată și l-a introdus pe Laso în teren, iar jocul parcă a început să se miște ceva mai bine. Acesta a șutat de câteva ori puternic, dar mingea a trecut de fiecare dată foarte puțin pe lângă poarta apărată de Fejer Bela. Și oaspeții au încercat să înscrie prin Neagu și Iordache, dar nici unul nu a avut succes, iar scorul final a rămas 0-0 și fiecare echipă a primit câte un punct.
Trebuie să menționez că membrii galeriilor au lipsit și ei de la meci, cu excepția câtorva de la Commando Oli care ne-a transmis că își caută echipă.Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca– Muntean, Mureșan, Heil, Iuhas, Villand, Svarczkopf (70 Feier), Bic, Gavrilescu, Faur (46 Laso), Boștină.

„Nu suntem mulțumiți deloc, suferim la finalizare, e al patrulea meci în care nu marcăm. În situația apăsătoare trebuie să marcăm, obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci, dar din păcate nu ca și astăzi. Poate și starea terenului a îngreunat ambele echipe. Și Satu Mare era în lipsă de puncte, ambele echipe și-au dorit să marcheze, s-a jucat precaut din cauza situației care există și la Satu Mare și la noi”, a declarat antrenorul secund al vâlcenilor, Fane Nofitovici.

„A fost un joc care din punct de vedere a dăruinței și a efortului nu pot să le reproșez nimic jucătorilor doar că ne lipsește ceva în fața porții și din păcate nu înscriem. Nu pot să nu fiu mulțumit de cât s-a alergat pe teren, au respectat ce am discutat. Ne-am fi așteptat la o victorie care ne dădea puțin moral și ieșeam puțin din zona aceasta. Nu ne-au surprins vâlcenii cu nimic, pe un asemenea teren nici ei nu puteau să construiască… E o situație grea, am văzut puțină crispare și pe jucători deoarece și ei sunt sub presiune când nu câștigi. Să vedem ce vom face de acum înainte.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea.

Olimpia Satu Mare va juca următorul meci, săptămâna viitoare în deplasare cu Metalul Reșița.

1794 vizite
Distribuie pe