Locale Altele
Duminica, 24 Octombrie 2021
Dum, 24 Oct 2021
Satu Mare găzduiește turneul internațional de judo
Veronica Hodas  - Joi, 9 Octombrie 2014

Clubul Sportiv Municipal Satu Mare în colaborare cu Primăria Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare, Fușle Security și Federația Română de Judo organizează sâmbătă, 11 octombrie turneul „International Masters Judo Championship”.

Turneul este dedicat sportivilor de peste 30 de ani și va avea loc în sala de sport LPS, „Ecaterina Both” . Evenimentul se află la prima ediție, iar până în prezent și-au anunțat prezența 50 de sportivi din Austria, Slovacia, Servia, Portugalia, Ungaria, Germania și România.

În acest context, președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, Vasile Fușle senior, Vasile Fușle jr și Forin Fușle au organiza o conferință de presă în care au prezentat detaliile acestui eveniment. Valeriu Neagu s-a declarat mândru de rezultatele pe care judoka sătmăreni le-au obținut până în prezent și e de părere că „turneul din Satu Mare este un proiect de care avem nevoie, vor sosi la noi campioni și foști campioni”.

Vasile Fușle jr. a menționat că deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, proba cântarului oficial se va face vineri, la sala LPS între orele 19.00-21.00 și sâmbătă de la 9.00-11.00.

Acesta a mai declarat că din România vor participa sportivi de la cluburile din Târgu Mureș, Odorheiu Seciuiesc, Pitești, Oradea, Timișoara și din alte părți, dar „numărul sportivilor va crește și îi invităm la sală pe toți sătmărenii și simpatizanții acestui sport”. Conform lui Vasile Fușle jr. vor fi și concureți octogenari.

Va fi o singură suprafață de luptă, unde vor concura judoka la categoriile de vârstă M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7 și M8 masculin și feminin. De la CSM Satu Mare vor lupta Attila Pelcz (M4, 90kg), Ciprian Bologa (M1, 100kg), Ovidiu Pop (M1, +100kg), Adrian Vălean (M1, 73kg), Attila Gergely (M4, 90kg) şi Vasile Fuşle jr. (M1, 81kg). Antrenor: Vasile Fuşle.

Arbirii turneului vor fi sătmărenii Florin Fușle și Marian Halas, respectiv Adrian Petre de la Cluj Napoca.

1001 vizite
Distribuie pe