Locale Altele
Marti, 20 Octombrie 2020
Marti, 20 Oct 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreanul Răzvan Tinca este campion mondial la karate
CSM Satu Mare  - Marti, 21 Octombrie 2014

Karateka de la CSM Satu Mare au cucerit cinci medalii la Campionatul Mondial WUKF ce a avut loc, în perioada 15-20 octombrie, în Szczecin (Polonia).

Eroul lotului sătmărean a fost sportivul Răzvan Tinca cu două medalii de aur la kumite echipe shobu sanbon, respectiv shobu sanbon rotativ cadeti, și argint la kumite shobu sanbon individual cadeți, având trei finale de infarct învingând țara gazdă, Polonia, și reprezentanții Italiei.

De asemenea, doi sportivi sătmăreni și-au mai adjudecat două medalii de bronz la proba de kumite câștigate de Paula Ulici (kumite shobu nihon fete, 11-12 ani)  și Florentin Miulescu (kumite băieți shobu sanbon, 15-17 ani).

CSM Satu Mare a mai luptat în trei sferturi de finală cu echipa de fete condusă de Daiana Vancsa, Kinga Torok și Aura Crăciun, Cornel Bota, la categoria kumite shobu sanbon junior băieți (70 kg) și minicadeți, Alexandra Pintea, respectiv  Rybana Lazin. Sportivii CSM-ului au fost pregătiți de Mihai Hanga, Florin Curileac, Robert Soos, Csatari Attila, Igor Bălăcescu și Florin Mihali.

Performanțele sportivilor este una de apreciat având în vedere numărul ridicat de sportivi din cele 36 de țări cu peste 1.500 de participanți, fiind reprezentate  cinci continente.

Totodată, dorim să mulțumim conducerii CSM Satu Mare, Primăriei Satu Mare și sponsorilor: Polipol, Muller și Asociații, Plastica, Petrocom Satu Mare, Austria Invest, Dragsil Negrești -Oaș și Folda Security.

814 vizite
Distribuie pe