Locale Altele
Marti, 23 Aprilie 2024
Marti, 23 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Seletye David și Seletye Norbert, locul 4 la îndemânare
ACR Satu Mare  - Marti, 11 Noiembrie 2014

La sfârşitul săptămânii trecute în Cehia, lângă peștera Macocha, în jurul localității Blansko au avut loc etapele IX și X din cadrul Campionatului Est European CEC ORI CUP 2014 și premierea concurenților la final de sezon.

România a fost reprezentată de patru echipaje (unul din Brăila, unul din Timișoara si două din Satu Mare). În concurs s-au înscris 27 de echipaje din cele cinci țări participante (Cehia, Slovacia, Ungaria, România şi Polonia), iar la finalul celor zece etape echipajul 909 format din Seletye David (pilot) și Seletye Norbert (copilot) de la ACR-RIDER’S Satu Mare a ocupat locul patru la îndemânare și a primit locul 1 pentru cel mai bun organizator din acest an, respectiv echipajul cu cel mai mare progres din ultimii 5 ani !!!

Pentru prima dată, la finalul unui sezon CEC ORI CUP s-a intonat imnul României pentru un echipaj românesc aflat pe prima poziție (ca organizator).      

„A fost o mândrie să asculți imnul de stat al României de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la un Campionat Est European. Am pus numele sătmarului din nou pe harta Europei, la competițiile automobilistice. Mulțumesc Primăriei Satu Mare, cei care m-au sprijinit să organizăm o etapă la Satu Mare care s-a dovedit cea mai bună etapă din acest an. Sperăm ca la anu să menținem nivelul ridicat în organizare și să ne clasăm în primii șase la General ( fapt nerealizat in acest an din cauza unui "radar" pus de organizatorii din Cehia, la care am primit multe puncte de penalizare ..... ) " - a declarat Seletye David, director ACR Satu Mare

 

1564 vizite
Distribuie pe