Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare primește vizita formației Fortuna Câmpina
Veronica Hodas  - Joi, 20 Noiembrie 2014

Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul etapei a XIV-a a Ligii a II-a, Seria 2 la fotbal în compania formației AFC Fortuna Câmpina.

Elevii lui Tibi Csik întâlnesc sâmbătă o echipă bună, bine organizată, care se situează pe locul 2 în clasament cu 24 de puncte, dar acest lucru nu îi sperie deloc pe sătmăreni care se clasează pe locul 8 cu 13 puncte.

„Toată lumea e aptă de joc pentru meciul de sâmbătă, cu dorință mare de victorie. Va fi un meci foarte important, trebuie să adunăm puncte. În jocul de sâmbătă trebuie să punctăm. Trebuie să fim muncitori, foarte curajoși. Prin muncă, curaj, multă dăruiere, pentru că asta caracterizează echipa noastră, vom avea și rezultatul. Jucăm cu o echipă care e pe locul doi, comparativ sunt mult peste noi, dar câteodată cei care muncesc echilibrează talentul, valoarea, așa că noi ne bazăm mai mult pe muncă și pe multă seriozitate”, a declarat antrenorul Olimpiei Tiberiu Csik.

Menționăm faptul că în echipa adversă joacă și fostul jucător al „galben-albaștrilor”, sătmăreanul Ervin Zsiga, un jucător foarte tehnic despre care Tibi Csik are numai cuvinte de laudă. Dar de această dată în teren „vom fi adversari, iar după meci îl primim la noi în vestiar”.

Fotbaliștii formației noastre așteaptă sâmbătă suporterii la stadion pentru a-i susține.

733 vizite
Distribuie pe