Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ştefan Szilagyi, încă patru ani în fruntea fotbalului judeţean
Cristian Tudor  - Duminica, 8 Februarie 2009

Doar 43 de minute au fost necesare pentru reinvestirea celui care de zece ani conduce destinele fotbalului sătmărean.

Sala de conferințe a fundaţiei „Schwab” a fost neîncăpătoare, pe lângă cei 51 de reprezantanţi ai structurilor fotbalistice ale judeţului care au avut drept de vot, au mai participat numeroşi invitaţi, cu toţii implicaţi în ale fotbalului.

           

Şedinţa  a fost condusă de Dan Costin, reprezentantul FRF, secondat de Alexandru Contraş, directorul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport. Cum pentru cele trei funcţii, de preşedinte şi două de vicepreşedinte, s-au depus doar trei dosare, s-a trecut la vot deschis, în urma căruia atât Szilagyi, cât şi cei doi "vice", Ziman Cornel şi Pataki Zoltan, au fost confirmaţi în unanimitate.

           

Preşedintele Szilagyi a promis că va continua mai ales munca la nivel de juniori, în timp ce Pataki, fostul preşedinte al comisiei de disciplină şi competiţii, a făcut apel la reprezentanţii cluburilor pentru a stopa fenomenele de indisciplină de pe terenurile de fotbal.


Cornel Ziman, cel care se ocupă de comisia de arbitri şi de 25 de ani de delegările acestora, a recunoscut că multe dintre incidentele petrecute în unele meciuri s-au datorat şi prestaţiilor unor arbitri, care la fel ca şi în cazul jucătorilor, nu toţi sunt de aceeaşi valoare. A remarcat însă şi ascensiunea câtorva tineri arbitri, dintre care trebuie menţionată evoluţia în prima ligă a lui Istvan Kovacs.

 

Din partea reprezentanţilor cluburilor a vorbit preşedintele clubului Victoria Carei, Papp Zsolt, care şi-a invitat partenerii de întrecere să mai renunţe la "vechile obiceiuri", iar eforturile financiare pentru asemenea scopuri să fie dirijate pentru creşterea juniorilor sau îmbunătăţirea bazelor sportive.

 

Directorul DSJ, Alexandru Contraș, i-a avertizat pe conducătorii cluburilor că sunt direct răspunzători pentru eventualele incidente de la meciuri și că își dorește ca pe viitor spiritul de fair-play să domine în totalitate și întrecerile fotbalistice de la nivelul judeţului.

 

Sezonul se va relua pe 15 martie cu o nouă etapă a Cupei României, urmând ca Liga a 4-a și a 5-a să se reia pe 22 martie.

Tags: stefan  szilagyi  reales  presedinte  ajf  
1765 vizite
Distribuie pe