Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele au pierdut în fața formației ICIM Arad
CSM Satu Mare  - Duminica, 25 Ianuarie 2015

Echipa antrenată de Adriana Pricop, CSM Satu Mare, a primit duminică, vizita celor de la ICIM Arad, confruntare ce s-a terminat cu victoria arădencelor, scor 52 la 76.

Meciul s-a jucat de la ora 11.00, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Arădencele au câștigat trei din cele patru sferturi ale partidei, reușind ca la sfârșitul meciului să se impună cu scorul de 52 la 76. În primul sfert ICIM Arad s-a impus cu 16 la 29. Sfertul secund a fost mai echilibrat, cele două echipe terminând la egalitate, 12-12, astfel încât la pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 28 la 41, în favoarea echipei oaspete.

A doua parte a meciului nu a adus nicio schimbare în raportul de forțe de pe  teren, ultimele două sferturi fiind câștigate de arădence, 15-17, respectiv 9-18.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Flavia Ferenczi (12 puncte), Adriana Pricop (11), Bianca Voica (10), Alexandra Moldoveanu (6), Ramona Laza (5), Luminița Manta (4), Valentina Bolba (2) și Renata Szmutku (2).

Partida a fost arbitrată de Andrada Csender din Mediaș și Vlad Potra din Cluj-Napoca. Comisar din partea Federației Române de Baschet (FRB) a fost delegat Marius Hurgoi din Cluj-Napoca.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va întâlni, în deplasare, CSBT Alexandria. Meciul se va juca sâmbătă, 31 ianuarie.  
1322 vizite
Distribuie pe