Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Am bătut băimărenii, cu mici ezitări
Cristian Tudor  - Miercuri, 11 Februarie 2009

Miercuri a avut loc la Baia Mare meciul restanţă dintre echipele Extrem şi CSM Satu Mare, din prima etapă a turului II al Diviziei A – Seria C la handbal masculin, partidă câştigată de jucătorii sătmăreni cu scorul de 39-30, la pauză 20-13.

După un început ezitant, în care tinerii jucători băimăreni au condus cu 5-2, meciul a fost apoi la discreţia oaspeţilor, elevii antrenorilor Ioan Palko şi Nicolae Istrate reuşind o serie de şase goluri, 8-6 spre mijlocul primei părţi, şi încet să se distanţeze până la pauză. Singura problemă a fost cu portarul Teremi, care a resimţit dureri la genunchiul operat în decembrie, astfel încât Cioroiu i-a luat locul, având şi 22 de intervenţii.

 

Au funcţionat destul de bine toate compartimentele, parcă mai atenţi la finalizare şi pe contraatac, dar cu o apărare destul de nesigură în unele momente pe atacurile adverse. Cu un rulaj maxim al jucătorilor, îndeosebi în partea a doua, pe lista marcatorilor s-au regăsit aproape toţi cei utilizaţi: Teremi, Cioroiu – Olah Janos 3, Ardelean 4, Savlovschi 5, Nagy 3, Sas 3, Birtalan 11, Varga 2, Kopcsak 3, Olah Barna 3, Mateş, Ferenţ 2.

           

Prin această victorie, CSM Satu Mare a refăcut avansul de opt puncte faţă de echipa din Bistriţa şi va sta în etapa a doua, programată sâmbătă. Următorul meci va avea loc chiar împotriva urmăritoarei din clasament, HCM Bistriţa, joc care va avea loc miercuri, 18 februarie, cu începere de la ora 17:00.

 

Ştefan Birtalan: “Aş vrea să merg la înmormântarea lui Marian”

 

Ştefan Birtalan jr. a fost prieten bun şi coleg de generaţie cu Marian Cozma, handbalistul ucis mişeleşte sâmbătă noaptea la Veszprem. “Este tragic şi nedrept, nu prea pot să vă spun ce mă încearcă, cuvintele sunt de prisos. A fost un prieten devotat, apreciat de toţi cei care l-au cunoscut, ceea ce s-a văzut mai ales în Ungaria, acolo unde şi-a găsit sfârşitul. La meciul pe care l-am jucat duminică, în finala turneului de la Miskolc, numai la el ne era gândul. Aş vrea să merg la înmormântarea lui Marian, chiar dacă acest lucru doare”, ne-a declarat liderul echipei CSM Satu Mare.

Tags: handbal  baia mare  victorie  
1286 vizite
Distribuie pe