Locale Altele
Sambata, 26 Septembrie 2020
Sam, 26 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Intrare gratuită pentru doamne și domnișoare la Olimpia - Metalul
FC Olimpia Satu Mare  - Miercuri, 4 Martie 2015

De Ziua Femeii, Olimpia le oferă acces gratuit doamnelor şi domnişoarelor la meciul „galben-albaştrilor“ cu Metalul Reşiţa. În plus, oficalii grupării fanion vor oferi flori tuturor spectatoarelor care vor veni la stadion la partida care se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Olimpia“ din Satu Mare, în etapa a 18-a a Ligii 2.

„Aşteptăm cât mai mulţi spectatori la stadion, ne aşteaptă un meci greu cu un adversar care a ajuns la un singur punct de lider. Le mulţumim fanilor care au fost alături de echipă şi la Vâlcea, prezenţa lor e foarte importantă pentru băieţi la fiecare meci. Să sperăm că vor veni sâmbătă şi multe doamne şi domnişoare la stadion, de ziua lor le pregătim câteva surprize”,  a declart preşedintele FC Olimpia, Dan Băbuţ.

În primul meci oficial pe 2015 în Liga a II-a,  Olimpia a remizat  în deplasare , 2-2 cu CSM Râmnicu Vâlcea, după ce gazdele au deschis scorul dintr-o poziţie clară de offside.

Înaintea etapei de sâmbătă, Olimpia ocupă locul şase în seria vest a Ligii a 2-a cu 20 puncte în vreme ce Metalul Reşiţa e pe doi cu 32 puncte.

809 vizite
Distribuie pe