Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fundația FARA a câștigat Cupa Antidiscriminării la fotbal
Asociația Stea  - Vineri, 27 Martie 2015

Vremea frumoasă a tinut si vineri cu cei din echipa Asociației Stea, reușind astfel să ducă la bun sfârșit, în spirit de fairplay și solidaritate, campania Antidiscriminăre a persoanelor vulnerabile pe care a demarat-o la începutul acestei săptămâni.

Alături de organizatori au fost astăzi pe miniterenul de fotbal al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare, echipele de fotbal a Penitenciarului Satu Mare, Poliției Locale, FARA și Foyer Satu Mare.

În urma desfășurării competiției, echipa Foyer s-a clasat pe primul loc, fiind urmată de echipa penitenciarului, iar pe locul III clasându-se echipa poliției locale. Echipa Asociației Stea a fost răsplătită cu mențiune pentru efotul depus în teren.  Toți participanții la competiție au primit diplome și medalii.

Cel mai bun arbitru al competiției a fost desemnat Ciprian Rebegea, monitor sportiv si responsabil cu activitatile sportive din cadrul penitenciarului sătmărean. Efortul lui pe teren a fost răsplătit cu mulțumiri, diplomă și medalie.  Pentru buna desfășurare a competiției și participare, Asociatia Stea multumește conducerilor Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare, Penitenciarului, Politiei Locale precum si fundatiei FARA Romania, filiala Foyer Satu Mare. De asemenea, multumeste Asociatiei GIR 203 Satu Mare, domnului doctor Micul Nicolae Sorin si doamnei Mariana pentru asigurarea asistentei medicale. 

Zeci de satmareni au transmis mesaje antidiscriminatorii

Activitatea care a incheiat astazi campania Antidiscriminare 2015 s-a desfasurat in centrul orasului Satu Mare. Echipa Asociatiei Stea insotita de elevi-voluntari a invitat trecatorii sa transmita mesaje antidiscriminare pe un panou portabil. Zeci de satmareni au dat curs invitatiei si au postat mesaje, acestea fiind fotografiate. Toate mesajele vor fi transmise pe scară largă prin intermediul mijloacelor de comunicare online.

În realizarea activităților din cadrul campaniei au fost implicați 60 de copii și tineri, beneficiari ai programelor educaționale din cadrul Centrului de zi al Asociației Stea, 30 de voluntari, reprezentanti ai 26 de organizații și instituții membre ale Grupului de lucru inter-sectorial pentru prevenirea și combaterea excluziunii sociale – GIPEX, parteneri, oameni de cultură și susținători ai organizației noastre care au decis să se alăture acestei cauze pentru a construi împreună o comunitate mai bună pentru copiii noștri.

Campania “Antidiscriminare a grupurilor vulnerabile” s-a desfășurat în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial – baza serviciilor sociale de calitate”, implementat de către Asociaţia Stea în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a Municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor aflată în subordinea Consiliului Local Satu Mare, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro).

Bugetul proiectului este de 211.326,61 Euro, din care 186.160,36 Euro finanţare nerambursabilă şi 25.166,25 Euro contribuţia Asociaţiei Stea şi a partenerilor săi.

Despre Asociaţia Stea

Asociaţia Stea este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2004 a cărei misiune este aceea de a contribui şi de a milita pentru respectarea drepturilor fiecărui copil şi tânăr, pentru ca acesta să se dezvolte ca parte a unei societăţi responsabile. Asociaţia Stea luptă împotriva cerşetoriei şi a exploatării copiilor şi tinerilor susţinându-i să devină independenţi prin educaţie şi obţinerea unui loc de muncă.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziţie la telefon 0361-884330, persoana de contact: Leontina Volosciuc, asistent manager, sau va rugăm să accesați : www.asociatiasteasm.ro

 

1369 vizite
Distribuie pe