Locale Altele
Duminica, 23 Ianuarie 2022
Dum, 23 Ian 2022
Echipa de baschet a rămas fără staff tehnic. Toți și-au dat demisia.
Veronica Hodas  - Luni, 30 Martie 2015

Președintele Clubului Sportiv Municipal Satu Mare, Valeriu Neagu, alături de staff-ul tehnic al echipei de baschet au susținut luni, o conferință de presă în care au anunțat demisia membrilor staff-ului format din: Adriana Pricop, antrenor principal, Lavinia Năstruț, antrenor secund, și Iulian Sin, director tehnic.

Motivul pentru care aceștia au demisionat a fost locul 11 ocupat la finalul sezonului, care, conform președintelui Valeriu Neagu „este un rezultat foarte slab”.

Dacă secundul Lavinia Năstruț și directorul tehnic Iulian Sin nu au comentat nimic legat de rezultatele obținute, Adriana Pricop a declarat că își asumă această situație. „ne asumăm totul. Faptul că ne-am dat demisiile, înseamnă că ne asumăm această situație”.

Valeriu Neagu a subliniat și el că staff-ul își asumă întreaga răspundere, dar nu pentru eșecul echipei, iar după părerea lui întreaga vină o au fostul antrenor Peter Eleș și fostul preşedinte al secţiei de baschet, Florin Mureșan. „Este foarte trist, dar acest lucru nu înseamnă că principalii vinovați suntem noi, deoarece au contribuit mai mulți factori. Locul 8 a fost fixat de domnul Eles Petre, cel care a furat și fură în continuare titluri și se înobilează cu ele. După plecarea dânsului, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Jucătoarele aduse de Eleș au plecat rând pe rând. La aceste rezultate proaste au contribuit mai mulți factori printre care, așa cum am amintit Eleș, Florin Mureșan, care la vremea respectivă a fost angajatul clubului și o colaborare cu un impresar al cărui nume nu îl dau acum. Deși au plecat de la CSM, băieții și-au mai băgat coada și au luat-o și pe Orosz (Andreea Orosz), iar apoi au plecat și americancele. Domnul Eleș este pentru mine un infractor și dacă vrea poate să mă dea în judecată.”, a declarat Valeriu Neagu.

Președintele CSM a declarat că echipa a mers foarte prost și datorită faptului că bugetul a fost redus și nu au putut adduce jucătoare străine. „Echipa a mers foarte prost, de aceea avem locul 11, e greu când ai doar cinci, șase jucătoare în lot. Știu că echipa din Satu Mare a fost cândva acolo sus și îmi pare rău că banii pe care i-au gestionat în anii trecuți le-a dat dreptul să aibă un titlu. Cu două secții și cu 4 milioane buget normal că au reușit, dar acum cu 3 milioane de lei la 8 secții și la ultimul leu mă uit”.

În altă ordine de idei, iubitorii baschetului sătmărean nu trebuie să-și facă griji deoarece echipa va merge mai departe. Momentan se caută un nou antrenor.

 

1043 vizite
Distribuie pe