Locale Altele
Marti, 2 Martie 2021
Marti, 2 Mar 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concursul de ciclism „Tour de Tur” va avea loc în 23 mai
Societatea Carpatină Ardeleana Satu Mare  - Miercuri, 1 Aprilie 2015

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Sportivă ProRacers va organiza, în data de 23 mai,  cel mai vechi concurs de ciclist al județului Satu Mare. Concursul de mare popularitate, Tour de Tur a ajuns la a X-a ediție.                

Concursul ciclist Tour de Tur este organizat din 2005 și are scopul promovării mișcării în aer liber, precum și a valorilor naturale ale Ariilor Protejate „Râul Tur”.

Centrul evenimentului, la fel ca în anii precedenți, va fi în zona lacului Mujdeni. Traseul concursului va străbate Ariile Protejate „Râul Tur”, popularizând astfel valorile acestuia.

Pentru cei care nu vor să concureze, organizatorii pregătesc o excursie ciclistă, prin care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște frumusețile ariilor protejate.

Concurenții au la dispoziție încă aproape două luni pentru a se pregăti tehnic, fizic și sufletește pentru concurs. Organizatorii doresc o pregătire cât mai plăcută și așteaptă pe concurenți și pe suporteri în data de 23 mai în zona lacului Mujdeni.

874 vizite
Distribuie pe