Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbal masculin: am învins Bistriţa cu multe greşeli şi acte de indisciplină
Cristian Tudor  - Miercuri, 18 Februarie 2009

Handbaliştii sătmăreni au învins miercuri, cu unele probleme în prima parte a meciului, ocupanta locului doi în Seria C a Diviziei A la handbal masculin, echipa HCM Bistriţa, o palidă umbră a unei formaţii redutabile care evolua în urmă cu doi ani în Liga Naţională.
Elevii lui Ioan Palko, fostul antrenor al celor din Bistriţa, au câştigat cu scorul de 38-30, la pauză 20-18, oaspeţii rezistând eroic în prima repriză, deşi aveau doar şapte jucători de câmp, printre care s-au numărat şi antrenorul Bogdan Cosma sau directorul sportiv Ciprian Săcăleanu, alături de supraponderalul Codrea, cel care a căutat mereu gâlceavă pe semicerc.

Victimă nedorită i-a căzut chiar Birtalan, care l-a lovit şi a fost eliminat cu roşu direct în minutul 50, gest pentru care va fi suspendat, arbitrii Pop – Potora din Cluj trecând cu vederea alte durităţi, îndeosebi ale oaspeţilor.


A fost 2-0, 4-2 şi 6-4 pentru sătmăreni, apoi au condus oaspeţii cu 9-7, a urmat o serie de patru reuşite pentru CSM, 11-9, diferenţă menţinută pe parcurs la două goluri, pentru ca la pauză să se înregistreze scorul de 20-18.

Partea a doua a început cu o superioritate clară a gazdelor, opt goluri marcate la două primite în 10 minute, până la final înregistrându-se mai multe durităţi, printre care şi incidentul Birtalan - Codrea, dar şi unele decizii interesante ale arbitrilor, îndelung contestate din tribună. În final au câştigat meritat sătmărenii, totuşi după un meci încâlcit, cu multe greşeli, generate şi de starea de tensiune din teren.

 

Pentru CSM Satu Mare au jucat: Cioroiu, Costea – Olah Janos 3, Ardelean 2, Savlovschi 12, Nagy 9 , Sas, Birtalan 6 , Varga 2, Mateş 1, Kopcsak, Tomori, Ferenţ 1.

 

Sâmbătă, de la ora 11:00, CSM Satu Mare va juca în deplasare cu HC 2 Odorhei, meci care va fi arbitrat de cuplul Mihai – Petre din Braşov.

Tags: handbal  csm  bistrita  
1273 vizite
Distribuie pe