Locale Altele
Joi, 1 Decembrie 2022
Joi, 1 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschet feminin: am luat bătaie în prelungiri
Cristian Tudor  - Miercuri, 18 Februarie 2009

Cu siguranță fetele antrenate de Dan Fleșeriu nu vor uita dubla cu CET Govora din acest sezon. În tur, la Satu Mare, au pierdut la un singur punct, scor 62-61, deși au avut ultimele 15 secunde de atac, iar azi s-au văzut depășite în prelungiri, scor 89-83.


„Din păcate am intrat în prelungiri fără patru jucătoare de bază, eliminate cu cinci greșeli personale și acolo s-a făcut diferența. Oricum trebuie să recunoaștem că am intrat în prelungiri cu șansă. Laura Drăgoescu a înscris de la distanță și apoi a marcat trei libere în ultima secundă”, spune managerul Petru Eles, care consideră că în ciuda acestei înfrângeri echipa mai poate termina pe locul cinci la final de sezon.

„Totul se joacă. Am avut neșansă cu Govora, dar la fel de bine și în alte meciuri pot apărea astfel de momente pentru adversarele noastre. Sâmbătă trebuie să învingem Iașiul și totul reintră la normal”, a mai adăugat Eles.

 

Oltencele au avut o primă repriză bună, când au câștigat primele două sferturi, 20–19 și 19–12, dar cu Monica Ivan în prim plan fetele noastre au revenit și si-au adjudecat repriza secundă,14–22 și  23–23. Din păcate, Graham, Nemeș, Adina Pop și Adriana Pricop au acumulat câte cinci greșeli personale și acest lucru s-a văzut în prelungiri, când sârboaica Kârstaic și coșgetera campionatului, Diaconu, au înclinat decisiv soarta partidei în favoarea gazdelor de la Govora.

 

Pentru CSM au jucat: Monica Ivan-20 11 recuperări , Cherrise Graham-16p, Adriana Pricop-5, Laura Drăgoescu-14, Claudia Pop-13, Tunde Czukor-11, Adina Pop -2, Andreea Nemeș-2 și Claudia Motișan.

           

Sâmbătă de la ora 12.30, CSM Satu Mare va întâlni acasă în etapa a 18-a pe Politehnica Iași.

Tags: baschet  csm  govora  
1581 vizite
Distribuie pe