Locale Altele
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Mie, 30 Sept 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Radu Pop va reprezenta ISU Satu Mare la concursul de cros și atletism
ISU „Someș” Satu Mare   - Joi, 30 Aprilie 2015

Radu Pop va reprezenta Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la etapa finală a Concursului de cros şi atletism a Ministerulului Afacerilor Interne, care va avea loc la Piteşti, în perioada 19 – 22 mai, la proba de aruncare a greutăţii.

„Ne-a fost mare bucuria să aflăm că la proba de aruncare a greutăţii în cadrul finalei “Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România” desfăşurată la Râmnicu Vâlcea, în perioada 22 – 24 aprilie., la atletism şi cros bărbaţi peste 45 de ani, colegul nostru plt.adj.şef Pop Radu a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului”.

Angajat ca subofiţer operativ în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş” al judeţului Satu Mare, Garda de Pompieri Tăşnad, din anul 2013, plt.adj.şef Pop Radu consideră că frumoasa “misiune” de pompier îi conferă avantajul de a fi mereu în formă, încât palmaresul său este unul destul de bogat, amintind doar că anul trecut, în cadrul aceluiaşi concurs, a ocupat locul I la finala pe M.A.I. desfăşurată la Cluj.

Participarea lui la această competiţie de o deosebită amploare, contribuie la prestigiul instituţiei noastre, pentru care îi mulţumim şi îi urăm succes.

660 vizite
Distribuie pe