Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scor egal la final de sezon. Sătmărenii au purtat baderole albe.
Veronica Hodas  - Sambata, 30 Mai 2015

Olimpia Satu Mare a disputat, sâmbătă, ultimul meci din acest sezon de campionat pe teren propriu în compania formației ACS Poli Timișoara, o partidă care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.


Elevii antrenorului Tiberiu Csik au intrat în teren purtând baderole albe în semn de protest față de Consiliul Local care le-a tăiat mulți bani din buget, dar cu toate acestea au făcut un meci destul de bun.

Menționăm faptul că antrenorul formației oaspete, Dan Alexa, a venit la Satu Mare cu foarte mulți juniori care au dominat aproape în totalitate prima parte a jocului. Poarta apărată de Anca-Trip a fost pusă de mai multe ori în dificultate de Popescu, Rus și Trandu. Scorul la pauză a rămas neschimbat 0-0.


Timișorenii au deschis scorul în repriza secundă prin Popescu care, în minutul 59, ajutat de centrarea lui Trandu a șutat la colțul lung. Egalitatea a fost restabilită după câteva minute, mai exact în minutul 65 când Faur a înscris cu capul din opt metri după centrarea lui Selagea.


Atât Poli, cât și Olimpia au rămas în zece oameni în minutul 85 când Bocșan l-a lovit cu piciorul în față pe Mărkuș, acesta din urmă a ripostat și uite așa au primit ambii cartonașul roșu.

În minutul 92, Onicaș ratează victoria Olimpiei după ce a trimis balonul din șase metri puțin pe lângă bară.Pentru Olimpia au evoluat: Anca-Trip - D. Muntean, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas – Selagea (69 Donca), Onicaş, Cadar (63 Tilinger), Bg. Faur - Sălăgeanu (cpt.)(46 Paul Cristian), Mărkuş.

În cadrul conferinței de presă de la final, Dan Alexa și-a lăudat juniorii. „A fost un ultim joc. Am venit cu foarte mulți juniori din cadrul clubului și sunt foarte mulțumit de evoluția lor. Au făcut un meci foarte bun, pe lângă golul marcat am avut și multe situații de 1 la 1 cu portarul sper să le dea încredere pe viitor. Mă bucură personal că îmi mențion recordul de 25 de etape fără înfrângere. Despre Satu Mare pot să spun că e o echipă bună cu jucători foarte buni, o echipă care te taxează atunci când faci greșeli. Sălăgeanu este unul dintre cei mai buni jucători ai seriei. Nu știu ce s-a întâmplat de sunt doar pe locul șase, au jucători care au jucat în Liga 1 și sper ca în sezonul viitor să reușească mult mai mult. Le doresc multă baftă”, a declarat antrenorul formației ACS Poli Timișoara, Dan Alexa.

În ceea ce privește Olimpia, conferința a fost susținută de antrenori, de toți jucătorii din lot, dar și de președintele clubului, Dan Băbuț. Cu toții sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în momentul de față la club și anume, Consiliul Local le-a tăiat din buget. Președintele Dan Băbuț a recunoscut că în momentul de față au câteva datorii și a precizat că anul viitor nu vor avea bani, clubul nu va fi înscris în campionat și „nu pot să le promit acestor oameni că vor avea un viitor aici dacă nu avem buget”.

„Am terminat campionatul cu fruntea sus și îi felicit pe băieți pentru asta. Am dus campionatul până la capăt cu probleme, fără probleme, ați fost sau nu mulțumiți de noi, dar noi știm foarte bine ce am trăit și ce trăim. A fost un rezultat echitabil cu o echipă de Liga 1.”, a menționat Tiberiu Csik.

„A fost un an destul de greu pentru noi, cu multe probleme, dar am terminat cu capul sus și ce e mai important că suntem cu toții sănătoși. Cei care suntem aici am dus greul anul acesta și probabil că îl vom duce și de la anul tot noi. Sper că ați fost mulțumiți de noi. Am încercat să facem totul să iasă cât mai bine, dar în play-off nici concetrarea noastră nu a mai fost aceiași ca la început, dar cred că ieșim cu fruntea sus, iar sătmărenii trebuie să fie mândri de noi. Dacă am deranjat câteodată, în numele echipei, ne cerem scuze și promitem ca de la anul să ne corectăm și să ne comportăm altfel”, a spus Cosmin Iuhas.

„Sunt anumite lucruri și aspecte pe care unele persoane le cunosc, dar majoritatea sunt convins că nu le cunosc. Este de apreciat, nu pot decât să-i felicit pe colegii mei și le urez multă sănătate și le doresc ca și anul viitor să meargă pe un parcurs pe o scară ascendentă ca și până acum. Este de felicitat conducerea tehnică și administrativă a clubului care a făcut eforturi ca să încerce să fie un drum liniștit al acestei echipe în campionat, dar am purtat banderole albe ca să atragem atenția sau măcar să tragem un semnal de alarmă ca să vină să ni se spună ce se dorește în orașul Satu Mare cu echipa Olimpia. Nu este normal ca două, trei, patru persoane să se lupte zi și noapte pentru această echipă, nu este normal ca jucătorii să nu-și primească absolut toate drepturile financiare care le-au fost promise, iar în vacanță să plece fără bani. Am vrea și noi să știm pe viitor ce se va întâmpla cu această echipă.”, a menționat Adrian Sălăgeanu.

1385 vizite
Distribuie pe