Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a constituit comisia Campionatului Național de Rally Raid
Anișoara Ienășoiu  - Marti, 7 Iulie 2015

În urma întruirii organizatorilor C.N.R.R. cu Federația Română de Automobilism  Sportiv, ce a avut loc în luna iunie la Sibiu, s-a constituit comisia Campionatului Național de Rally Raid din care fac parte: Radu Bud, Ionel Patrichi, Mihai Leonte, Ioan Șomodean, Anișoara Ienășoiu (ofițer de presă), Iccio Maurizio și Ioan Nastor (președintele comisiei).

Tot la ședința de la Sibiu s-au discutat detalii legate de următoarele etape. Dacă în calendarul inițial al C.N.R.R. etapa a II-a a campionatului era programată pentru luna iunie la Bistrița, în urma întrunirii s-a decis să se țină la Baia Mare, iar cursa de la Bistrița a fost amânată pentru luna octombrie a acestui an. Așadar a II-a etapă a Campionatului Național de Rally Raid va avea loc la Baia Mare în perioada 24 – 26 iulie.

Cea mai importantă competiție din cadrul campionatului rămâne Transcarpatic Rally ce va avea loc între 22 – 26 septembrie. Startul acestei etape va avea loc la Brașov iar, pe parcursul celor 5 zile, echipajele vor parcuge 12 probe speciale, din care o bună parte prin Carpații de Curbură, pentru a ajunge la finish-ul din Constanța.

În următoarea perioadă se va stabili data exactă etapei de la Timișoara și Bistrița.

Campionatul Național de Rally Raid este organizat de A-CAR România în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv.

 

 

1294 vizite
Distribuie pe