Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înscrieri pentru campionatul judeţean de RallySprint
Butka Gergely  - Marti, 3 Martie 2009

Încurajaţi de succesul primului concurs, AutoSportClub din Satu Mare şi filiala locală a Automobil Clubului Român organizează în data de 14 martie o nouă etapă a campionatului judeţean de RallySprint.

 

Concursul se va desfăşura pe pista ACR de la ieşirea din Satu Mare spre Micula, iar organizatorii vor delimita un traseu de 2 km cu viraje, şicane şi porţiuni care vor solicita aptitudinile piloţilor la maxim, pentru a parcurge manşele în cel mai scurt timp.


La concurs se pot înscrie piloţi amatori şi profesionişti, cu orice tip de autoturisme, obligatorie fiind casca de protecţie şi centura de siguranţă, precum şi starea tehnică perfectă a automobilului.

 

Înscrierile se pot face la sediul ACR de pe Bulevardul Transilvania sau la locul de desfăşurare a concursului, taxa de înscriere fiind de 40 RON. Membrii ACR şi ASC beneficiază de o reducere de 50%.

 

Organizatorii recomandă rezervarea locurilor la start prin telefon, înainte de concurs, apelând numerele 0744-792297 şi 0744-938883 sau prin e-mail la adresa autosportklub@gmail.com.

Tags: rallysprint  campionat  inscrieri  
2126 vizite
Distribuie pe