Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vasile Fușle jr. va arbitra la Festivalul Olimpic pentru Tineret
CSM Satu Mare  - Joi, 23 Iulie 2015

Vasile Fușle jr. de la CSM Satu Mare a fost selectat să arbitreze în cadrul Festivalul Olimpic pentru Tineretul European (FOTE). Evenimentul sportiv se va desfășura în capitala Georgiei, Tbilisi, în perioada 26 iulie-2 august.

„Am fost selecționat de către Comisia Europeană de Arbitraj pentru această competiție. În total suntem un număr de 16 arbitri, eu fac parte din delegația României, dar mai sunt și alți arbitri din țara noastră la toate sporturile care se desfășoară la acest festival” - a declarat Vasile Fușle jr.

Este vorba despre următoarele sporturi: judo, tenis, gimnastică artistică, ciclism, atletism, înot, volei, handbal și baschet. 

La Festivalul Olimpic pentru Tineretul European participă 50 de țări, peste 300 de jurnaliști naționali și internaționali, peste 2.000 de voluntari, 3.487 de sportivi și staff-uri tehnice.

Festivitatea de deschidere va avea loc în data de 26 iulie pe stadionul olimpic, exact ca la marea olimpiadă, cu delegațiile care vor intra pe rând în ținutele oficiale pentru prezentarea națiunilor.

„Sunt foarte bucuros că am fost selecționat. Sunt pe drumul cel bun, cu multă muncă se poate orice. Mă bucur că reprezint România, orașul Satu Mare și CSM Satu Mare la cel mai înalt nivel. Lotul olimpic de judo va lua startul cu un număr de 12 sportivi, șase la masculin și șase la feminin. Sperăm la medalii cât mai strălucitoare” - a declarat Fușle.

902 vizite
Distribuie pe